پنجمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه برگزار شد.

پنجمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه،امروز سه شنبه هفدهم تیر ماه ۱۳۹۹، با حضور منصور غلامی وزیر علوم، کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه، رؤسای دانشگاه های برتر ایران و روسیه و با هدف گسترش و تعمیق روابط علمی و دانشگاهی دو کشور برگزار گردید.در این نشست که به علت شرایط شیوع کرونا به صورت مجازی برگزار شد، از دانشگاه صنعتی اصفهان دکترسید مهدی ابطحی ریاست دانشگاه ، دکترمحمد جواد  امیدی قائم مقام ریاست در امور بین الملل و توسعه زیرساختهای فناوری و دکتر سیما فاخران مدیر مرکز همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه حضور داشتند.

درطی این نشست رؤسای 14 دانشگاه  ضمن ارائه گزارشی از مجموع فعالیت ها و همکاری های مشترک که تا به امروز صورت گرفته ،به بحث و تبادل نظر در خصوص گسترش روابط دانشگاهی و علمی در شرایط همه گیری بیماری کرونا و فرصتهای پیش رو که از طریق آن ها می توان برای توسعه ارتباطات بین دانشگاهها و شیوه های نوین آموزشی استفاده نمود، پرداختند.

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کشورمان طی سخنانی با توجه به وجود پتانسیل ها و ظرفیت های موجود به لزوم افزایش تعداد پژوهش های مشترک دو کشور و همچنین افزایش سطح همکاری های دو جانبه در حوزه آموزش اشاره داشت.

والری فالکوف،وزیر علوم و آموزش عالی روسیه نیز، ضمن اشاره به وجود تعداد قابل توجهی از توافقات صورت گرفته میان دانشگاه های روسیه و ایران، از افزایش تعداد دانشجویان ایرانی در روسیه و پذیرش 90 دانشجوی ایرانی برای تحصیل در دانشگاه های این کشور در سال 2020 خبر داد.

در این راستا یکی از مهمترین موضوعات مطرح شده در طی برگزاری این اجلاس تبادل استاد و دانشجو بود و در پایان این نشست به توسعه روابط علمی میان دو کشور تأکید شد.