رویداد بین المللی سیستم اطلاعات جغرافیایی

پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، هاب برگزاری رویداد بین المللی سیستم های اطلاعاتی جغرافیایی

قوانین و شرایط شرکت در رویداد بین المللی سیستم اطلاعات جغرافیایی به شرح ذیل می باشد :

mail شرایط عمومی ثبت ­نام :

1- آثار ارائه ­شده بایستی نمونه ­کار اصلی و مطابق با قوانین عمومی حاکم بر مسابقه باشد. تا زمان معرفی آثار از جانب کمیته رقابت­ها، حق کپی ­رایت تنها در اختیار مولف اصلی آثار خواهد­بود.

2- کلیه شرکت ­کنندگان در قبال قانون کپی­ رایت مسئول خواهند بود. چنانچه در مقاله­ ای از منبعی استفاده شده و یا مطلبی از دیگری نقل­ شده، بایستی نام افراد و منابع استفاده ­شده در پایان سند مورد نظرارائه­ شود. در غیراینصورت، کمیته برگزاری اجازه دارد که شرکت­ کننده موردنظر را از جایزه محروم­ کرده و به دلیل تخطی از قوانین رقابت­ها هرگونه امتیاز و مدرک­ حضور و جوایز اعطاشده از شرکت کننده موردنظر پس ­گرفته خواهدشد.

3- کلیه افراد شرکت کننده بر اساس قوانین حاکم در جمهوری اسلامی ایران متعهد می گردند که در صورت تایید و شرایط محیا شده جهت ارائه حضوری ، مشکلی در خصوص خدمت نظام وظیفه و اخذ ویزا جهت خروج از کشور نداشته و از کلیه قوانین خروج از کشور آگاهی کامل دارند. در صورت بروز مشکل کلیه عواقب آن را افراد گروه قبول داشته و از لیست مسابقه حذف خواهند گردید.

4- هر گروه بایستی یک نفر مسلط به زبان انگلیسی معرفی کرده و آمادگی کامل جهت ارائه به زبان انگلیسی را داشته باشند .

5- ارسال اسکن پشت و رو کارت ملی جدید کلیه اعضای گروه شرکت کننده لازم و ضروری می باشد .

6- اعضای تیم می­توانند از دانشگاه­ها (دانشجویان و اعضای هیئت علمی)، موسسات آموزشی، و یا سازمان­های در ارتباط با GISباشند .

7- ارسال اسکن کارت شناسایی کلیه دانشجویان ، اعضای هیئت علمی ، کارکنان موسسات آموزشی و سازمانهای مرتبط با GIS لازم و ضروری می باشد .

8- اطلاعات مشخصات اعضای تیم شرکت کننده طبق جدول ذیل تکمیل و ارسال گردد.

لینک دانلود جدول اطلاعات شرکت کنندگان

9- شرکت­ کنندگان می­ توانند به­ طور انفرادی یا در قالب یک تیم ثبت­ نام­ کنند. البته هر تیم   نمی­تواند بیش از چهار عضو داشته­ باشد.

10- یک شرکت ­کننده اجازه ­دارد جزو اعضای یک تیم یا بیش از یک تیم باشد ولی هر تیم    اجازه­ دارد تنها یک اثر ارائه­ دهد.

11- تیم­ها می­توانند مربی متخصص مخصوص به­ خود داشته­ باشند ولی تعداد آنها نمی­تواند بیش از دو مربی باشد.

12- آثار بایستی بر مبنای پلتفرم نرم­افزار SuperMap ارائه­ شود.

13- هر تیم شرکت­ کننده در رقابت­ها بایستی طبق شرایط گروهی که اثر در آن گروه طبقه­ بندی می­ شود ، به تکمیل ادامه مراحل کار بپردازند. الزامی است تا آثار ارسالی اصلی بوده و با سایر قوانین کپی­ رایت تناقضی نداشته ­باشد.

14- پس از ارسال آثار، حق مالکیت اثر متعلق به خالق اصلی آن بوده و کمیته برگزاری مسابقات مجاز است تا آن­را چاپ نموده و یا در مجامع عمومی معرفی­نماید.

15- آثار برجسته برنده جوایز مسابقه، از طریق نماینده شرکت معرفی و اطلاع ­رسانی خواهند­شد. البته تنها آثاری که مطابق با قوانین عمومی مسابقات ارائه­ شده­ باشند.

16- نکاتی دررابطه با کپی­ رایت:

چنانچه از منابع دیگر، کدها، مدل­ها، اسناد، و یا اطلاعات شخص دیگری استفاده ­می­ کنید، لطفا منابع اصلی موارد فوق را در بخش منابع در پایان گزارش خود، گزارش ­کنید. چنانچه مشخص شود که یکی از گروه ­های در حال رقابت، حقوق دیگری را نقض کرده، کمیته برگزاری این اختیار را خواهد داشت که گروه متخلف را از جایزه محروم­ کرده و جوایز، امتیازات، و مدارک اهداشده بازگرفته­ خواهدشد.

17- اصول رقابت­ها برای کلیه گروه­های شرکت ­کننده به­ طور یکنواخت اجرا­ می­ شود. تیم­هایی که اصول مسابقه را نقض­ کنند به­ عنوان گروه­هایی تلقی ­می­شوند که داوطلبانه، از ادامه مسابقات صرف ­نظر کرده­ اند.

18- جهت کسب اطلاعات بیشتر دررابطه با برنامه زمانبندی مسابقات، قوانین و جدول جوایز مسابقات با نماینده شرکت از طریق ایمیل p.p.keyhani@outlook.com در تماس باشید .

19– پس از انتخاب موضوع شرکت در مسابقه طبق بروشور منتشر شده (مقالات – نقشه برداری – توسعه نرم افزاری – تحلیل برنامه های کاربردی) ، اسناد تکمیلی سایر مقررات و شرایط مسابقه برای هر تیم به صورت جداگانه ارسال خواهد گردید.

20- ارزیابی در دو مرحله داخلی و بین المللی انجام خواهد شد و نتیجه نهایی منوط به تایید دفتر پکن و کمیته بین المللی خواهد بود .

21– در صورت بروز هر گونه مشکل و اخلال امنیتی در مدت برگزاری مسابقات توسط تیم یا شخص شرکت کننده جهت ارائه حضوری ، طبق قوانین حاکم در آن کشور با شخص یا تیم خاطی برخورد خواهد شد.

اطلاعیه ها