تمدید حکم عضویت دکتر محمود تبریزچی به عنوان نماینده ایران در شورا و کمیته علمی سزامی

با كمال افتخار به اطلاع مي رساند حكم عضويت جناب آقاي دكتر محمود تبريزچي، عضو هيأت علمي دانشكده شيمي دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان نماينده ايران در كميته مشورتي و كميته علمي سزامي (مرکز تابش سینکروترون برای تحقیقات و علوم کاربردی در خاورمیانه) براي مدت دو سال  مجدداً صادر گرديده است. این عضویت با توجه به تسلط و دانش گسترده و همچنین سابقه پنج ساله حضور و فعالیت ایشان در این کمیته به عنوان نماینده ایران و با هدف معرفي بيش از پيش اين پروژه به محققان ايراني صورت گرفته است.

سزامی  پروژه همکاری علمی و فنی بین المللی برای تأسیس و استفاده از یک دستگاه سینکروترون در منطقه خاورمیانه است که با همکاری چندین کشور اروپایی، امریکایی و آسیایی و با هدف توسعه فناوری ساخت شتابگر سینکروترون و کاربردهای آن در منطقه خاورمیانه بنا نهاده شده است. اين طرح بين المللي با مدل مشابهی از آزمايشگاه سرن (CERN) در اروپا زير چتر يونسکو در سال 2002 آغاز به کار کرد و از سال 2003 به بعد به عنوان يک مؤسسه بين المللي مستقل به کار خود ادامه داد.

مركز علمي همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه صنعتي اصفهان ضمن تبريك به آقاي دكتر تبريزچي،براي ايشان آرزوي موفقيت هاي روزافزون را دارد و اميدوار است اين عضويت منجر به همكاري هاي گسترده علمی بين المللي گردد.