خبرنامه الکترونیکی مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان ویژه ماه می 2020 منتشر شد.

هفتمین شماره خبرنامه الکترونیکی مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان منتشر شد.  این خبرنامه  که در راستای گسترش تعاملات علمی بین المللی دانشگاه تهیه شده و با هدف اطلاع رسانی به کلیه اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه منتشر گردیده است و از این طریق می تواند بر تعاملات علمی بین المللی دانشگاهیان ارجمند موثر باشد. خبرنامه حاضر اخبار بین المللی مربوط به دانشگاه صنعتی اصفهان ویژه ماه می 2020 را پوشش می دهد .

enlightenedآنچه در این شماره بدان پرداخته شده است :

•  کووید 19 و آموزش عالی (راهکارهای ارائه شده توسط یونسکو جهت بازگشایی دانشگاه ها و شرایط نرمال جدید)
  •  عصر پساکرونا؛ فرصتی نوین برای همکاری های علمی بین المللی (گزارشی از دهمین نشست سراسری هم اندیشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور)
  • گزارش های مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان از تحصیلات تکمیلی و نحوه برگزاری امتحانات درایام کووید 19 در دانشگاه های مختلف سراسردنیا و معرفی بسترهای مناسب
  •  رویدادها و افتخارات دانشگاه صنعتی اصفهان در ماه می
  • فعالیت ها و اقدامات دانشکده های مهندسی شیمی ، مهندسی مکانیک، مهندسی عمران و پژوهشکده نانوفناوری و مواد پیشرفته  دانشگاه صنعتی اصفهان در راستای پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا
  • معرفی فراخوان ها و فرصت های تحصیلی
  • پایداری در آموزش عالی (اقداماتی که دانشگاه ها می بایست در این راستا انجام دهند)
  •  ویژگی هایی که اعضای یک تیم می بایست دارا باشند(قسمت پایانی)

جهت مشاهده خبرنامه ماه می 2020 به روی فایل ذیل و برای مشاهده خبرنامه ماه های گذشته  اینجا کلیک نمایید.