دانشگاه صنعتی اصفهان در میان دانشگاه های برتر آسیا قرار گرفت.

بر اساس رتبه بندی تایمز در سال 2020، دانشگاه صنعتی اصفهان در میان دانشگاه های برتر قاره آسیا قرار گرفت.

بنا به اعلام اداره کل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و به نقل ازپایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ؛ سوم ژوئن 2020 فهرست دانشگاههای برتر آسیا توسط پایگاه رتبه بندی تایمز در سال 2020 منتشر شد و دانشگاه صنعتی اصفهان با کسب رتبه ‌130 در میان  دانشگاه های برتر این قاره قرار گرفت.
از ۲۷ کشور آسیایی اسلامی، دانشگاه‌های ۱۶ کشور در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۰ حضور دارند. ایران همانند سال گذشته با ۴۰ دانشگاه از لحاظ تعداد دانشگاه رتبه نخست را دارد و پس از ایران، کشور‌های ترکیه و پاکستان به ترتیب با ۳۴ و ۱۴ دانشگاه رتبه دوم و سوم دارند.

لازم به ذکر است رتبه بندی آسیایی تایمز همچون رتبه بندی جهانی تایمز، از ۱۳ شاخص در قالب ۵ معیار کلی آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین المللی بهره می‌گیرد.