فراخوان بورسیه های پژوهشی بنیاد الکساندر فون همبولت آلمان

به اطلاع می رساند فراخوان بورسیه های پژوهشی بنیاد الکساندر فون همبولت آلمان برای سال 2021 ویژه پژوهشگران مقطع پست دکترا  اعلام گردیده است.

enlightenedمهلت ارسال مدارک: 31 دسامبر 2020 برابر با 11 دی ماه 1399

اطلاعات بیشتر و نحوه ارسال مدارک از طریق لینک ذیل امکان پذیر است:

enlightenedبنیاد هومبولت سالانه 600 بورس تحقیقاتی به پژوهشگران سراسر جهان اعطا می‌کند و علاوه بر آن سالانه 100 فرصت مطالعاتی نیز به دانشجویان دکترا اعطا می‌شود. تاسیس بنیاد مذکور به سال 1953 میلادی برمی‌گردد که به نام الکساندر فون هومبولت، دانشمند و انسان شناس آلمانی نامگذاری شده است. هدف اصلی بنیاد ایجاد شبکه‌ای فعال و پویا از پژوهشگران سراسر جهان است و تاکنون بیش از 26 هزار بورس تحقیقاتی به پژوهشگران سراسر جهان اعطا کرده که در میان آنان 51 برنده جایزه نوبل قرار دارند. بنیاد هومبولت توجه ویژه‌ای نیز به زنان پژوهشگر دارد و بدون توجه به سن، موقعیت جغرافیایی و شغلی از طرح‌های پژوهشی زنان حمایت می‌کند.

لازم به ذکر است بورس‌های اعطایی بنیاد شامل «بورس پژوهشی پست دکترا که به فارغ التحصیلان دکترا که حداکثر چهارسال از مدرک دکترای آنان گذشته باشد، و «بورس پژوهشی استادان که به دانشیارانی که حداکثر 12 سال از مدرک دکترای آنان گذشته باشد، اعطا می‌شود.

اطلاعیه ها