همکاری‌های علمی بین‌المللی پساکرونا: دهمین نشست سراسری مدیران بین‌الملل دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی

دهمین نشست سراسری هم اندیشی و آموزشی معاونان و مدیران بین الملل دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی و پارک های علم و فناوری با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سفرای تعدادی از کشورهای خارجی و مقامات وزارت علوم و روسای برخی از دانشگاه ها و پژوهشگاهها و پارک های علم و فناوری کشور برگزار می شود. موضوع اصلی نشست، ارایه عملکرد چند دانشگاه و پژوهشگاه و همکاری های علمی در پسا کرونا خواهد بود. این نشست به صورت مجازی خواهد بود.

به گزارش مرکز همکاریهای علمی بین المللی، این نشست که به دلیل شیوع ویروس کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی با تأخیر دو ماهه و در 29 اردیبهشت 1398 برگزار می شود، میهمانان به صورت مجازی به ایراد سخنرانی می پردازند.

در این راستا رياست دانشگاه صنعتي اصفهان، جناب آقاي دكتر سيد مهدي ابطحي به دعوت از جناب آقای دکتر سالار آملی، قائم‌مقام محترم وزیر در امور بین‌الملل،به ايراد سخنراني خواهند پرداخت.

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری نیز با حضور در این نشست و ارایه رهنمود در حوزه تعاملات علمی بین المللی از دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک علم و فناوری برتر در فعالیت های علمی بین المللی در سال 1398 نیز تقدیر به عمل خواهند آورد.

اطلاعات تکمیلی نشست متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.