عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتي اصفهان، برنده Bridging Grant 2020 شد.

مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه صنعتي اصفهان مفتخر است موفقيت جناب آقاي دكتر حسين احمدوند عضو هيأت علمي دانشكده فيزيك دانشگاه صنعتي اصفهان به دريافت Bridging Grant 2020 را اعلام نمايد.

ابزار حمایتی Bridging Grant پس از Mobility Grant و Seed Money Grant، سومین ابزار مشترک است که در نتیجه مذاکرات و همکاری‌های میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و Leading House جنوب آسیا و ایران دانشگاه ZHAW برای حمایت از فعالیت‌های پژوهشی مشترک مابین دانشگاه‌های ایران و سوئیس تعریف شده است. هدف از این ابزار حمایتی حفظ و گسترش همکاری‌های پژوهشی مابین محققین دو کشور و آماده‌سازی آنها برای اجرای پروژه‌های بزرگتر با جلب نظر نهادهای حمایتی بزرگ مانند SNSF و اتحادیه اروپا است.

مطابق گزارش Leading House دانشگاه ZHAW، از مجموع ۱۴ طرح پژوهشی که از منطقه‌ی جنوب آسیا و ایران برای حمایت در قالب Bridging Grant انتخاب شده‌اند، تعداد ۵ طرح به صورت مشترک و با تخصیص بودجه‌ی حمایتی توسط دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران و ۵ طرح با حمایت مالی مشترک دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران اجرا خواهد شد.

پنج طرح پژوهشی دانشگاه‌های وزارت علوم از دانشگاه‌های  صنعتی اصفهان ، صنعتی شریف (دو پروژه) ،تربیت مدرس و اصفهان برای بهره‌مندی از این گرنت انتخاب گردیده اند که  از دانشگاه صنعتی اصفهان آقای دکتر احمدوند برنده این گرنت شده است .

ميز سوئيس دانشگاه صنعتي اصفهان، ضمن تبريك به آقاي دكتر احمدوند و همچنین سایر پژوهشگرانی که موفق به بهره‌مندی از این گرنت شده‌اند امیدوار است این همکاری منتج به موفقیت‌های بیشتر و توسعه‌ی همکاری‌های علمی و پژوهشی مابین دو کشور و زمینه‌ساز همکاری‌های آتی در قالب طرح‌های پژوهشی بزرگتر و با حمایت بنیادهای علمی دو کشور گردد.

#میزـسوئیس