فراخوان تحقیقات چند رشته ای در مورد اپیدمی و همه گیری در مورد شیوع SARS-CoV-2

بنیاد تحقیقات آلمان، Deutsche Forschungsgemeinschaft(DFG)، فراخوانی جهت طرح ابتکاری چند رشته ای همراه با حمایت مالی صادر کرده است. بودجه برای پروژه های مربوط به پیشگیری، تشخیص زودهنگام، مهار و بررسی علل، تأثیرات و مدیریت بیماری های همه گیر تعیین شده است و نمونه می تواند SARS-CoV-2 و سایر میکروارگانیسم ها و ویروس های بیماری زا برای انسان باشد.

برای مثال، تحقیقات می تواند شامل موارد زیر باشد:

• چالش ها و تأثیرات بیماری همه گیر و اقدامات انجام شده برای سیستم بهداشت و درمان.
  • عوامل روانشناختی، اجتماعی و فرهنگی در ظهور، گسترش و معالجه بیماری های همه گیر و پیامدهای قانونی و اخلاقی آن.
  • تأثیرات بر توسعه اقتصادی جهانی و منطقه ای، زنجیره های تولید و ایجاد ارزش، تدارکات ، حمل و نقل و ارتباطات.
  • جنبه های اساسی بیولوژیکی و پزشکی یک پاتوژن و علائم مرتبط با آن و همچنین روش های درمانی یا اقدامات پیشگیرانه در ترکیب با یک یا چند مورد از موضوع های فوق.

حمایت مالی به طرح های تحقیقتاتی فردی یا مشترک در قالب گرنت های پژوهشی یا بسته های طرح تحقیقاتی اختصاص می یابد.

برای دستیابی به اهداف یک پروژه، کلیه بخشهای بودجه مندرج در دستورالعملهای طرح گرنت های تحقیقاتی (فرم 50.01 DFG)  می تواند درخواست شود.

بنیاد تحقیقات آلمان (DFG) در طول دوره پروژه ها از گفتگوی علمی و ارتباط بین دریافت کنندگان گرنت پشتیبانی خواهد کرد.

enlightenedطرح های پیشنهادی

از محققانی که مایل به ارائه یک طرح تحقیقاتی فردی، مشترک یا یک بسته پیشنهادی هستند، خواسته شده است که در اسرع وقت برای مشاوره با دفتر مرکزی DFG تماس بگیرند. طرح ها بر اساس فرآیندهای بررسی استاندارد DFG  و مبنای مقایسه ای و با مشارکت گروه بین المللی داوران بررسی خواهد شد. برای اینکه DFG بتواند روند بررسی را برنامه ریزی کند، متقاضیان باید نامه هایی را برای تشریح پروژه تحقیق (انگیزه نامه) (حداکثر 200 کلمه) ارسال کنند و نام همه متقاضیان را ذکر کنند.

mail انگیزه نامه باید تا تاریخ 1 ژوئیه 2020 به صورت PDF به آدرس ایمیل Ausschreibung-Coronavirus@dfg.de ارسال شود.

mail آخرین مهلت ارسال طرح ها 1 سپتامبر سال 2020 است.

mail طرح ها ، رزومه و مدارک مربوط به حمایت یک طرح باید به زبان انگلیسی باشد و از طریق پرتال elan تحت عنوان Ausschreibung-Coronavirus  ارسال شود.

mail اطلاعات دقیق درباره ارسال طرح را می توان در دستورالعمل های تهیه طرح – طرح های پروژه (فرم DFG 54.01) دریافت نمود.

محققان مستقر در دانشگاه ها، دانشگاه های علوم کاربردی، مؤسسات تحقیقاتی غیر دانشگاهی و مراکز بهداشتی و درمانی نیز واجد شرایط برای ارائه طرح پیشنهادی هستند. الزامات عمومی مربوط به وظیفه همکاری در فرم  DFG 55.01  اعمال می شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد دیگر حمایت های مالی و دریافت فرمهای مربوطه می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.

اطلاعیه ها