فراخوان حضور در دوره های آموزشی مدرسه (بهاره) سرن (tCSC2020)

به اطلاع می رساند ثبت نام برای دوره های آموزشی مدرسه بهاره سرن با موضوع محاسبات  CERN 2020 (tCSC 2020) ،آغاز گردیده است. این دوره در تاریخ 7 تا 13 ژوئن برابر با 18 تا 24 خرداد سال 1399 در شهر اسپلیت کرواسی برگزار خواهد شد.

موضوع این مدرسه "نرم افزار علمی کارآمد برای معماری های ناهمگن" است . این برنامه موضوعات شامل موضوعات ذیل خواهد بود:

- فناوری ها و سیستم عامل ها

- نرم افزار علمی موازی و بهینه سازی شده

- برنامه نویسی برای معماری های ناهمگن (CPU ، GPU ، HPC و غیره)

لازم به ذکر است ثبت نام برای کلیه متقاضیان گرامی(از جمله شرکت کنندگان مدرسه تابستانه دوره CSC) امکان پذیراست .
enlightenedمهلت ارسال درخواست تا روز  پنجشنبه 27 فوریه (8 اسفند 98) می باشد.
enlightenedهزینه ثبت نام مدرسه 550 یورو است (ممکن است حمایت مالی برای موارد موجه انجام شود).

علاقمندان جهت دریافت پاسخ کلیه سوالات و مکاتبات مربوط به این دوره،می توانند از طریق ایمیل: Computing.School@cern.ch مکاتبه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر ودیافت فرم ثبت نام به وب سایت  https://indico.cern.ch/e/tCSC-2020 مراجعه فرمایید.

اطلاعیه ها