فراخوان جوایز سازمان COMSTECH برای سال ۲۰۱۹

به اطلاع می رساند کمیته دائمی سازمان کنفرانس اسلامی در زمینه همکاریهای علمی و فنی (COMSTECH) ، جوایز خود را برای دانشمندان مقیم و شاغل در کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی (OIC) در سال ۲۰۱۹ اعلام نموده است.

enlightened جایزه نقدی 5000 دلاری برای مشارکت چشمگیر و مادام العمر در رشته های ریاضی و فیزیک (بدون شرط سنی).

enlightened جایزه نقدی 3000 دلاری علوم و فناوری در سه بخش با عناوین :

- جایزه محقق جوان زیر چهل سال

- جایزه بهترین کتاب علمی چاپ شده توسط یک ناشر بین المللی

- جایزه برای بهترین پتنت ثبت شده طی پنج سال اخیر که موجب توسعه سیستم های تجاری یا دارای تأثیر ماندگار در پیشبرد یک نظریه باشد.

enlightened جایزه نقدی 2000 دلاری برای بهترین مقاله تحقیقاتی در زمینه زیست شناسی، شیمی، ریاضیات و فیزیک مبتنی بر یک تحقیق اصلی (original research) و در یک مجله بین المللی دارای ضریب تاثیر چاپ شده باشد.

شایان ذکر است هریک از این جوایز شامل وجه نقد، گواهینامه و نشان افتخار (Shield of honour) می باشند و اعطای جوایز در نشست مجمع عمومی آتی COMSTECH انجام خواهد شد.

*رئیس جمهور پاکستان به عنوان ریاست کمستک جایزه ردیف یک را به مناسبت مجمع عمومی کمستک اهدا خواهد نمود. این جوایز به منظور معرفی دانشمندان برجسته کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در نظر گرفته شده است.

mail مهلت ارسال فرم درخواست: 30 اکتبر 2019 برابر با 8 آبان 98

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و دانلود فرم درخواست می توانند به لینک ذیل مراجعه نمایند:

اطلاعیه ها