دکتر سالار آملی: دانشگاه صنعتی اصفهان باید به لحاظ رسالت و عملكرد بین المللی باشد.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین الملی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در طی سفر خود در روز سه شنبه 18 تیر ماه 1398 به اصفهان با اعضای هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان دیدار کرد. در این دیدار دکتر سالار آملی قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رئیس مرکز همکاری های علمی و بین الملی وزارت علوم، دکتر عطاءاله کوهیان معاون مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، و آقایان کلاته و عاشوری کارشناسان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، هیأت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان و خانم شمس نماینده روابط بین الملل این دانشگاه حضور داشتند.

در اين ديدار رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان پس از خوشامد به ميهمانان گزارشي اجمالي از روند فعاليت هاي علمي بين المللي دانشگاه را ارائه دادند. پس از آن هر يك از حاضرين توضيحاتي در خصوص انجام ارتباطات علمي بين المللي دانشگاه در حوزه فعاليتي خويش عنوان نموده و  سوالات و مشكلات مرتبط در اين خصوص را با دكتر سالار آملي و هيات همراه در ميان گذاشتند.

دکتر حسین سالار آملی، ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه صنعتی اصفهان و تقدير از اين دانشگاه به عنوان يكي از پيشروترين دانشگاه هاي كشور در عرصه بين المللي،  اظهار داشت : "دانشگاه صنعتی اصفهان به لحاظ رسالت و عملكرد باید يك دانشگاه بین المللی باشد". وی با تأکید بر این نکته بیان داشت دانشگاه ها در صورتی که بین المللی نباشند، حرکتی میرنده خواهد داشت و در این صورت آیندگان این مهم را به ما نمی بخشند. وی با اشاره به جنبه ی بین المللی دانشگاه ها،  اين امر را زمینه ای برای شکل گیری تمدن در راستای گسترش ارزش ها دانست.

قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل ادامه داد: وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اولویت هاي وزارت علوم را در سه محور اصلي رفع مشکلات صنعت و جامعه، تربیت فارغ التحصیلان ماهر و توانمند و بین المللی شدن دانشگاه ها مشخص نموده است.  

وی در راستای بین المللی سازی کلیه ی دانشگاه های ایران تعيين کشورهای هدف ، ارائه نقشه ی راه 3 تا 5 ساله را برای بین المللی سازی و همچنين .ايجاد انگيزه در اساتيد جهت ورود به عرصه هاي بين الملل را توصيه نمود.  ایشان با اشاره به سفر اخیر خود و هیات عالیرتبه همراه به کشور سوپیس اعلام اظهار داشتند که در برخی از دانشگاه های این کشور حدود بیش از ۸۰ درصد اعضای هیات علمی آنها فعالیت های بین المللی از قبیل پذیرش دانشجو، همکاری آموزشی و پژوهشی با اساتید دانشگاه های خارجی،  همکاری با دیگر دانشگاه ها به عنوان اساتید مدعو یا همبسته، انجام طرح های بین المللی دارند که این فعالیت ها به وسعت نگرش آنها در عرصه های مختلف علمی کمک شایانی می نماید. به بیان وی بین المللی شدن بر خلاف ظاهر لوکس خود هزینه نبوده، بلکه صرفه جویی و كاهش درهزینه ها را به همراه دارد.

ايشان در خصوص ورود اساتید به عرصه بین الملل اظهار داشت كه  برای تشویق اساتيد به فعالیت های علمي بین المللی، دانشگاه ها می بایست فعالیت های آن ها را در آیین نامه ارتقاء مد نظر قرار داده و خود دانشگاه ها رأسا در این خصوص می باید تصمیم گیری نمایند.

قائم مقام وزیر علوم ضمن تشکر از دانشگاه صنعتی اصفهان و خانم دکتر فاخران، مدیر روابط بین الملل این دانشگاه، در خصوص تلاش های ارزنده در رابطه با فعالیت ها و اقدامات بسیار مهم  انجام شده در گسترش ارتباطات بين المللي دانشگاه و فعاليت هاي چشمگير اين دانشگاه در تحكيم و تقويت ارتباطات با كشور سوئيس، بیان داشت : انتظارات وزارتخانه از این دانشگاه در گسترش ارتباطات با کشور سوئیس بسیار بالاست و انتظار می رود که دانشگاه صنعتی اصفهان بتواند راهکارهای مناسبی برای تداوم و گسترش ارتباطات علمی موثر با دانشگاه های این کشور بیاندیشد. ايشان همچنین با اشاره به حمايت وزارت عتف در زمینه ی ایجاد دوره های مشترک، دانشگاه صنعتی اصفهان را به گسترش دوره های مشترک با کشورهای هدف و همچنین  ادامه همكاري با کشورهای منطقه، به ويژه اقلیم کردستان توصیه نمود.

در ادامه آقای دکتر کوهیان، معاون مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت عتف، ضمن ابراز خرسندی بابت حضور در دانشگاه صنعتی اصفهان از هیأت رئیسه ی این دانشگاه، همچنين دکتر مدرس هاشمی ریاست پیشین دانشگاه و دکتر محبوبی صوفیانی مدیریت پیشین روابط بین الملل كه تلاشهاي  موثري در بين المللي سازي دانشگاه داشته اند، تشکر نمود . ايشان با توجه به این که دانشگاه صنعتی اصفهان جزء دانشگاه های پیشرو است و فعالیت های چشمگیر بین المللی دارد، تغيير ساختار روابط بين الملل دانشگاه را به سطح معاونت پيشنهاد نمود.

 

محل نمایش: 

اخبار

تحت نظارت وف بومی