فراخوان طرح های پژوهشی و اولویت های پژوهشی سال 1398

به اطلاع می رساند مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای توانمند سازی و استفاده بهینه از ظرفیت های پژوهشی کشور و معرفی پژوهشگران ایرانی به جامعه ی علمی جهانی و دریافت طرح های پژوهشی با کیفیت بالا که بر اساس اولویت های استراتژیک کشور تدوین شده باشد، طرح های خود را با عنوان طرح های جندی شاپور (برنامه پژوهشی مشترک ایران- فرانسه)، پبترودلاواله (برنامه پژوهشی مشترک ایران- ایتالیا)، ICRP  (برنامه پژوهشی مشترک با 29 کشور جهان)، آیکارد،آیسد، سیمرغ، حمایت از همایش ها و کارگاه ها اطلاع رسانی می نماید.

لازم به ذکر است این مرکز  تا کنون از 775 طرح پژوهشی مشترک حمایت نموده است.

مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پروژه های مشترک اعضای هیأت علمی دانشگاه های کشور با محققان خارجی در قالب طرح هایی همچون ICRP حمایت نموده و بر این امید است که حمایت از این پروژه ها منجر به رفع نیازهای کشور در حوزه پژوهش گردد.

جهت آشنایی و کسب اطلاعات بیشتر از هر یک از طرح های مذکور و همچنین دسترسی به فراخوان اولویت های پژوهشی سال 1398  اینجا را کلیک نمایید.

اطلاعیه ها