فراخوان طرح‌های مشترک همکاری های علمی میان ایران و شورای تحقیقات علمی و فناوری جمهوری ترکیه-توبیتاک (TÜBITAK)

به اطلاع می رساند پیرو نشست مسئولین عالی رتبه شورای تحقیقات علمی و فناوری جمهوری ترکیه-توبیتاک (TÜBITAK) و قائم مقام وزیر امور بین الملل جناب آقای دکتر سالار آملی و چند تن از مسئولان  دانشگاه ها به میزبانی دانشگاه تبریز در که در تاریخ 25 اسفند 97 با هدف عملیاتی نمودن تفاهم نامه ای فی ما بین شورای تحقیقات علمی و فناوری جمهوری ترکیه- توبیتاک و مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی (CISC) ایران و به منظور فراهم نمودن مقدمات اعلان فراخوان پروپوزال های مشترک ایران و ترکیه برگزار شد، حوزه های اولویت دار پژوهشی جهت انجام تحقیقات مشترک در قالب طرح های تحقیقاتی کلان بین المللی مشخص گردید.

بعد از رایزنی مدیریت های همکاری های بین المللی هر دو طرف این حوزه ها به شرح ذیل مشخص گردید :

enlightenedدر تعیین حوزه ها سعی بر آن بوده است که عناوین تحقیقاتی طیف وسیعی از فعالیت ها را شامل شود.

enlightenedطبق توافقات صورت پذیرفته از اول تیرماه سال جاری وب سایت های هر دو طرف توبیتاک و مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت متبوع برای بارگزاری پروپوزال های مشترک آماده خواهد شد.

enlightenedمتعاقباٌ در طی سه ماه بعدی، (از تیرماه تا شهریور 98) ، اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه ها که همکار یا همکاران خارجی خود را انتخاب و پروپوزال طرح بین المللی مشترک خود را تنظیم نموده اند این فرصت را خواهند داشت تا طرح خود را در وب سایت بارگزاری نمایند.لازم به ذکر است  بعد ازپایان این مدت بررسی  و داوری  طرح ها به مدت دو ماه به طول خواهد انجامید تا نهایتاٌ از ژانویه 2020، همکاران کار بر روی طرح های مشترک خود را آغاز نمایند.

لازم به ذکر است فرآیند ها مطابق توافق طرفین، توسط دانشگاه تبریز به عنوان دبیر کار گروه علمی ایران-ترکیه مدیریت خواهد شد.

اطلاعیه ها