نخستین رویداد ایده شو تخصصی بین المللی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد.

نخستین رویداد ایده شو تخصصی بین المللی با محوریت حمل و نقل و برنامه ریزی شهری اصفهان در تاریخ 12 اردیبهشت در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.

به گفته ی دکتر سیما فاخران ، مدیر مرکز روابط بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان،  سمینار علمی مشترک شهر و راه آهن با همکاری دو کشور ایران و سوئیس در تاریخ 7 تا 12 اردیبهشت در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد. گروه شرکت کنندگان از کشور سوئیس شامل 25 نفر از اساتید دانشگاه ETH زوریخ، یکی از برترین دانشگاه­های اروپا، و متخصصینی است که پس از چندین تجربه­ مدیریتی در حوزه های مرتبط برای تبادل تجربیات و به روز رسانی اطلاعات علمی خود به دانشگاه بازگشته و دوره ای را با عنوان کارشناسی ارشد مطالعات پیشرفته در رشته ی مربوطه می­ گذرانند و در پایان این دوره به مطالعه­  موردی و حل مشکل واقعی در یکی از کشورهای در حال توسعه به عنوان پروژه­ نهایی می­ پردازند.

در این سمینار که با حضورگروه سوئیس و حدود 40 نفر از اساتید و دانشجویان دانشگاه های دولتی اصفهان،  تهران و مازندران و به مدت یک هفته در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می ­شود، پژوهشگران  ایران و سوئیس در قالب گروه­هایی از دو کشور به مطالعه و بازدید از پروژه های مختلف و بررسی چالش های حوزه­  حمل و نقل و برنامه ریزی شهری در اصفهان می ­پردازند. در پایان این دوره  هر گروه، با بهره مندی از راهنمایی اساتید ایده ای برای غلبه بر چالش های موجود ارائه می کند. درمراسم اختتامیه­ این سمینار، نخستین ایده شو تخصصی بین المللی با حضور مسئولین استان، مدیران بخش خصوصی، حامیان مالی ، اساتید و دانشجویان برگزار خواهد شد تا ضمن داوری ایده های ارائه شده، فرصتی برای حمایت از ایده های برتر ایجاد گردد.

این رویداد علمی ضمن ایجاد زمینه ای برای تبادل تجربیات و ارائه­ ایده های دانشجویان، فرصتی  برای ایجاد همکاری های علمی بین المللی برای محققان و اساتید ایرانی و نیز دریافت خدمات مشاوره­ ای برای مسئولین عمرانی ایجاد خواهد کرد.

enlightenedعلاقمندان جهت ثبت نام رایگان در این مراسم تا پایان وقت اداری روز پنج شنبه 5 اردیبهشت 98 فرصت خواهند داشت تا از طریق لینک زیر اقدام نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت سمینار مراجعه فرمایید.

#swiss_desk