مدرسه تابستانه بین‌المللی دانشگاه SeoulTech

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند دانشگاه ملی علم و تکنولوژی کره (SeoulTech) یک مدرسه تابستانه در تاریخ 15 لغایت 26 جولای 2019 (24 تیر تا 4 مرداد 98) برگزار خواهد کرد.

در طی مدت برگزاری این مدرسه تابستانه، فرصت آموزش اولیه زبان کره‌ای، تجربه‌ی فرهنگ کشور کره و تعامل با دانشجویانی از کشورهای متفاوت برای دانشجویان فراهم می‌گردد.لازم به ذکر است تمامی هزینه‌های مترتب این دوره، به غیر از هزینه‌ی بلیط رفت و برگشت توسط SeoulTech پوشش داده می‌شود.

enlightenedاطلاعات مورد نیاز جهت ثبت نام:

mail مهلت ثبت‌نام تا 30 آوریل 2019 برابر با 10 اردیبهشت 1398 می‌باشد.

mail ثبت‌نام فقط برای دانشجویان در حال تحصیل امکان‌پذیر است.

mail علاقندان جهت ثبت‌نام می توانند یک ایمیل با عنوان "SeoulTech Summer School 2019  " به نشانی isco@cc.iut.ac.ir ارسال فرمایند.

mail این ایمیل باید شامل اطلاعاتی از قبیل نام و نام خانوادگی، دانشگاه محل تحصیل، رشته‌ی تحصیلی، ملیت، تاریخ دقیق تولد وآدرس ایمیل و رزومه فرد متقاضی باشد.

mail اسامی کاندیداها توسط دانشگاه برای دانشگاه کره ارسال خواهد شد و سپس از جانب دانشگاه کره‌ای لینک ثبت‌نام برای کاندیداها ارسال خواهد شد. در صورت اخذ پذیرش، متقاضیان می بایست بلیط و گواهی سلامت خود را ارسال نمایند.

mail جهت کسب اطلاعات بیشتر  بروشور مدرسه بین‌المللی تابستانه SeoulTech را مطالعه فرمایید.

اطلاعیه ها