مدرسه تابستانه زوریخ در زمینه تصویربرداری چند بعدی پزشکی

به اطلاع می رساند سیزدهمین مدرسه تابستانه زوریخ در زمینه تصویربرداری چند بعدی  زیست پزشکی" Multiscale Biomedical Imaging" در دانشگاه ETH زوریخ و بیمارستان دانشگاه زوریخ برگزار خواهد شد.

لذا این دانشگاه از دارندگان مدرک کارشناسی ارشد و دانشجویان دکتری علاقمند به رشته های علوم زیستی و زیست شناسی، علوم کامپیوتر، مهندسی، ریاضیات و فیزیک دعوت به عمل می آورد. علاقمندان می توانند برای دریافت کمک هزینه تحصیلی (CHF 500) درخواست خود را ارسال نمایند.

لازم به ذکر است که در این مدرسه ی تابستانی به تدریس مباحثی پیرامون مبانی تصویر برداری بیومدیکال در کنار مرور کلی برنامه هایی که جهت درک بهتر پیشرفت های اخیر و چالش های موجود در زمینه تصویربرداری زیستی و پزشکی، ضروری است، پرداخته خواهد شد. همچنین  نشست هایی جهت بحث و تبادل نظر در خصوص طیف وسیعی از تکنیک های پیشرفته و همچنین جلسات عملی برگزار خواهد شد.

enlightenedتاریخ برگزاری: 11 تا 22 شهریور 98 برابر با 02 تا 13 سپتامبر 2019

enlightenedمهلت ارسال مدارک: 02 اردیبهشت 98 برابر با 22 آوریل 2019

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت ذیل مراجعه فرمایند:

اطلاعیه ها