فرصت تحقيقاتي در مركز تحقيقاتي M&MoCS وابسته به University of L’Aquila در كشور ايتاليا

به اطلاع  مي‌رساند پيرو تلاش‌هاي عضو هيأت علمي دانشكده مكانيك دانشگاه صنعتی اصفهان، جناب آقاي دكتر كدخدايي، مركز تحقيقاتي M&MoCS وابسته به University of L’Aquila  در كشور ايتاليا اعلام آمادگي نموده است كه تعدادي از دانشجويان دانشكده مهندسي مكانيك با سطح علمي و زبان انگليسي مناسب را از تابستان 98 براي يك برنامه پژوهشي 6 ماهه در زمينه­ هاي تئوري، مدل­سازي و شبيه­‌سازي­‌هاي عددي پذيرش نمايد. با استفاده از برخي حمايت­هاي مالي از جانب دانشگاه ايتاليايي، هزینه های هرماه دانشجو در حدود 250 يورو برآورد شده است كه به صورت شخصي توسط دانشجويان هزينه مي‌گردد.

همچنین لازم به ذکر است دانشجویان گرامی در مقطع کارشناسی ارشد نیز می توانند از این فرصت استفاده نمایند.

enlightenedمتقاضیان گرامی می بایست از لحاظ قوانين آموزشي (سنوات تحصيلي، تعداد واحد گذرانده و ...) واجد شرايط اين دوره تحقيقاتي بوده و هماهنگي‌­هاي مربوطه (موضوع كاري، درخواست­هاي آموزشي و ...) را با استاد راهنماي خود وقسمت  تحصيلات تكميلي دانشكده انجام دهند.

enlightenedعلاقمندان تا پايان وقت اداري يكشنبه 97/12/19 فرصت خواهند داشت که رزومه تحصيلي خود را به آقاي دكتر كدخدائي از طریق ایمیل ارسال نمايند.

لازم به ذكر است بر اساس مذاكرات صورت پذيرفته از سوی جناب آقاي دكتر كدخدايي، مقرر گرديده است در آينده ای نزديك  با حضور هيأتي از اين مركز در دانشگاه صنعتي اصفهان، تفاهم‌نامه‌اي در خصوص برگزاري دوره مشترك كارشناسي ارشد صورت پذيرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر برای تکمیل رزومه و همچنین آشنایی با مرکز تحقیقاتی M & MoCS ایتالیا و فرصت های تحقیقاتی برای دانشجویان فایل های ذیل را مطالعه فرمایید.

اطلاعیه ها