برگزاری نشست توسعه پایدار با حضور نمایندگان مرکز تحقیقاتی ETH سوئیس و سنگاپور

با توجه به گسترده شدن ارتباطات علمی فی مابین ایران و سوئیس، نشستی با موضوع توسعه پایدار و با حضور خانم دکتر نازنین سعیدی و آقای دکتر علیرضا جوادیان نمایندگان مرکز تحقیقاتی شهر آینده ETH  سوئیس و سنگاپور  و نمایندگان برخی دانشکده های دانشگاه صنعتی اصفهان در روز شنبه 18 فروردین  ۱۳۹۷ از ساعت 2 تا 4 در سالن برگزاری جلسات دانشگاه برگزار شد. در این نشست پس از معرفی فعالیت های آزمایشگاه شهر آینده که در کشور سنگاپور مستقر بوده و بصورت مشترک توسط این کشور و دانشگاه ETH زوریخ اداره می شود، حاضران به بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک فی مابین دانشگاه صنعتی اصفهان و این مرکز تحقیقاتی پرداختند. تعریف پروژه های میان رشته  ای مشترک و همچنین دوره های دکتری مشترک از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست بود.

همچنین صبح همان روز سیمنار علمی مرتبط با همین نشست با عنوان Sustainable Future Cities, Through Science, By Design, In Place در محل سالن اجتماعات دانشکده منابع طبیعی برای علاقمندان برگزار گردید.

شایان ذکر است که همین سمینار در تاریخ سه شنبه 21 فروردین در دانشگاه صنعتی شریف نیز برگزار خواهد شد.