دانشگاه صنعتی اصفهان، مسئول پروژه همکاری‌های علمی ایران و سوئیس

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه سي بهمن ماه 1396 در دیدارِ سفیر سوئیس در ایران با اشاره به توانمندی ها و دستاوردهای بزرگ علم و فناوری جمهوری اسلامی برای "میزبانی رویدادی تحت عنوان روز علم ایران و سوئیس در تهران" اعلام آمادگی کرد. دکتر منصور غلامی در دیدار مارکوس لایتنر با وی در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: برگزاری رویداد روز علم ایران و سوئیس می‌تواند زمینه شناخت و معرفی ظرفیت‌های علمی دو کشور به یکدیگر را فراهم آورده و آینده روشنی را از توسعه تعاملات علمی رقم بزند. مارکوس لایتنر، سفیر سوئیس درتهران نیز در این دیدار با تاکید بر علاقه‌مندی و اراده بالای دولت متبوع خود در توسعه همکاری‌ها با جمهوری اسلامی ایران از جمله همکاری‌های علمی و فناورانه اظهار کرد: برای بهره‌گیری بیشتر از نشست آتی مسئولان وزارت علوم دو کشور در بهار سال آینده در تهران، به نظر می‌رسد تعیین محورهای مشخص همکاری میان دو کشور می‌تواند سرعت بخشی به برنامه‌های توسعه تبادلات و همکاری‌های علمی فیمابین را به ارمغان آورد.

مارکوس لایتنر همچنین به حضور موثر تعداد زیادی از محققان و استادان ایرانی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی و فناورانه سوئیس اشاره کرد و گفت: حضور این افراد سرمایه بسیار خوبی برای ارتقای ارتباطات و همکاری‌های علمی میان دو کشور به شمار می‌رود.

همچنين در اين نشست دانشگاه صنعتی اصفهان برای پیگیری تعاملات و ارتباطات علمی و دانشگاهی ایران با سوئیس به سفير اين كشور معرفي شد. با توجه به این رویکرد در وزارت علوم، کنسرسیومی از دانشگاه های برتر ایران به مسئولیت دانشگاه صنعتی اصفهان تشکیل شده است تا برای توسعه همکاری های علمی، برنامه و نقشه راه تدوین کند. دکتر محمود مدرس هاشمی، رییس دانشگاه صنعتی اصفهان و مسئول پروژه همکاری‌های علمی ایران و سوئیس نیز در این نشست، گزارشی از اقدامات انجام شده در این دانشگاه برای توسعه همکاری‌ها و ارتباطات علمی با دانشگاه‌های سوئیس ارائه کرد و از راه‌اندازی "میز سوئیس" در دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد. 

به گفته وی، هدف از تشکیل این میز، انتقال تجربیات و هماهنگی میان دانشگاه‌های مختلف ایران برای ایجاد انسجام و یکپارچگی در برنامه توسعه همکاری و تبادلات علمی و فناورانه با دانشگاه‌های سوئیس است.


 

 

محل نمایش: 

اخبار

تحت نظارت وف بومی