انتخاب عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان معاون انجمن بین‌المللی IALE

خانم دکتر سیما فاخران، عضو هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان و رئیس فعلی شعبه ایران انجمن IALE (IALE-IRAN) در جریان انتخابات اعضای هیات مدیره انجمن بین‌المللی IALE (International Association Landscape Ecology) برای سال های 2017-2021 به عنوان یکی از  معاونین  این انجمن جهانی برگزیده شد. این برای اولین بار است که یک نفر از منطقه خاورمیانه در جمع اعضای هیات مدیره این انجمن جهانی حضور خواهد داشت.

خانم دکتر فاخران استادیار دانشکده‌‌ی منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان و یکی از اعضای اصلی موسس شاخه‌ی ایران انجمن IALE می‌باشند و از سال 2012 به عنوان رئیس این انجمن در ایران مشغول به فعالیت هستند.

انجمن بین‌المللی (IALE) در تلاش است تا علم اکولوژی سیمای سرزمین را به عنوان پایه و اساس برنامه‌ریزی و مدیریت کاربری اراضی و حفاظت از چشم انداز های طبیعی  با رویکرد کلی نگر در جهت دستیابی به توسعه پایدار سرزمین توسعه دهد. IALE در تلاش است همکاری‌های بین‌المللی در این زمینه را طریق فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی وآکادمیک گسترش دهد.