به اطلاع می رساند چهارمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران (INSF) و بنیاد ملی علوم طبیعی چین (NSFC)، با هدف حمایت از حداکثر ۱۰ طرح پژوهشی و ۶ کارگاه پژوهشی مشترک اعلام گردیده است.

پژوهشگران ایرانی می توانند  از تاریخ ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ لغایت ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ پروپوزال‌های مشترک خود را در سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران ثبت نمایند.

mailتوضیحات فراخوان

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی علم ایران ( INSF )؛ چهارمین فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران ( INSF ) و بنیاد ملی علوم طبیعی چین ( NSFC ) با هدف حمایت از حداکثر ۱۰ طرح پژوهشی و ۶ کارگاه پژوهشی مشترک در حوزه‌های علمی زیر منتشر شد. در این فراخوان برای اولین بار علاوه بر حمایت از طرح‌های پژوهشی مشترک، به صورت مشترک با بنیاد ملی علوم طبیعی چین حمایت از کارگاه‌های تخصصی با اهداف توسعه شبکه پژوهشگران، به‌اشتراک‌گذاری نتایج یافته‌ها و پژوهش‌های علمی متخصصین، ظرفیت‌سازی برای توسعه ارتباطات علمی و فناوری و همچنین ترویج علم و فناوری انجام می‌گیرد.

حوزه‌های اولویت‌دار:

enlightenedمحورهای حمایت از طرح‌های پژوهشی:

1. Energy-related areas: Renewable energy, high-efficiency utilization of conventional energy, energy storage technologies
2. Regenerative Medicine (Bioengineering or Biomaterial relevant to regenerative medicine)
3. Environment: Water and solid waste treatment.

enlightenedمحورهای حمایت از کارگاه‌های پژوهشی

1. Climate Change
2. Artificial Intelligence and Big Data in Engineering and Industries

3. Advanced Materials and Manufacturing

واجدین شرایط

پژوهشگران ایرانی باید فرم پروپوزال انگلیسی مشترک را با همکاری همکاران چینی خود تکمیل و در سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران ثبت نمایند. در این سامانه علاوه بر بارگزاری فرم پروپوزال انگلیسی مشترک، فرم آنلاین فارسی به‌صورت مرحله‌ای باید تکمیل شده و مدارک مورد نیاز که علاوه بر فرم پروپوزال مشترک شامل رزومه و حکم به‌روز متقاضی می‌باشد بارگزاری شود.

جهت اطلاع از جزئیات شرایط ارسال درخواست، لطفاً فرم راهنمایی شرایط و ضوابط ارسال طرح و کارگاه را مطالعه نمایید.

تاریخ فراخوان

پژوهشگران ایرانی از تاریخ ۲۲ بهمن ۱۴۰۲ لغایت ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ پروپوزال‌های مشترک خود را در سامانه کایپر بنیاد ملی علم ایران ثبت نمایند.

فایل‌‌‌های پیوست

سقف مبلغ حمایت

حداکثر حمایت برای هر طرح پژوهشی مشترک برای پژوهشگر ایرانی مبلغ ۲۵ میلیارد ریال برای مدت حداکثر سه سال در نظر گرفته شده است.

حداکثر حمایت برای هر کارگاه برای پژوهشگر ایرانی ۵ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است. پژوهشگران باید نسبت به برگزاری کارگاه مشترک با حضور مجریان ایرانی و چینی در هر دو کشور برنامه‌ریزی نمایند.

مسئول پاسخگویی

در صورت هرگونه سوال می‌توانید با خانم دکتر مرادحاصلی با ایمیل int.calls@insf.org و شماره تلفن ۰۲۱۸۲۱۶۱۱۱۲ تماس حاصل فرمایید.

اطلاعات تماس بنیاد ملی علوم طبیعی چین (صرفاً جهت پاسخگویی به پژوهشگران وابسته به بنیاد ملی علوم طبیعی چین)

Ms. Zhang Yiwei

Phone: +86-10-62328404;6232 7368

Email: zhangyw@nsfc.gov.cn