فراخوان برنامه جدید بین المللی اراسموس در مقطع کارشناسی ارشد: " پایداری زیست محیطی هوشمند"

به اطلاع می رساند در اکتبر 2024، یک برنامه جدید بین المللی اراسموس در مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجویان بین المللی علاقه مند به مباحث ICT/IoT برای برنامه های کاربردی پایداری محیطی راه اندازی خواهد شد. این فرصت یک برنامه میان رشته ای 2 ساله است و به طور کامل به زبان های انگلیسی، ایتالیایی و لیتوانی تدریس می شود.

mailثبت نام و پذیرش برای سال تحصیلی 2024-2026 هم اکنون باز است:https://www.inhabitatmsc.eu/application-form/

جهت کسب اطلاعات تکمیلی و بررسی شرایط به وب سایت  www.inhabitatmsc.eu مراجعه نمایید.

enlightenedنکات مهم:

مدرک کارشناسی ارشد از طریق برنامه Erasmus+ تأمین می شود و در مجموع 40 بورس تحصیلی (با پوشش هزینه ها و هزینه های جابجایی) علاوه بر یک کارورزی صنعتی یک ماهه در اروپا در پایان دوره تحصیلی ارائه می دهد.

این برنامه برای آموزش نسل بعدی مهندسان و متخصصان مرتبط با مهارت ها و دانش لازم برای کار در صنعت "پایداری شهری هوشمند" طراحی شده است.

این مدرک کارشناسی ارشد چند رشته ای مشترک توسط کنسرسیومی متشکل از چهار دانشگاه پیشرو اروپایی شامل ( (International Hellenic University, Kaunas University of Technology, Politecnico di Milano, Rhine-Waal University of Applied Sciences)، مراکزی همچون مدرسه حرفه ای Ventspils و بنگاه های بین اللمللی اقتصادی صنعتی همچون (Cerca Trova Ltd, ECQA GmbH, Evolutionary Archetypes Consulting SL, SYSWIN Solutions Srl, Efesto Sarl, InterConsult Bulgaria, Holonix Srl)توسعه داده شده است.

mailبرای ثبت نام و ارسال رزومه اینجا کلیک نمایید.

اطلاعیه ها