18 پژوهشگر یک درصد برتر جهان سهم دانشگاه صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، مؤسسه (ISC)اسامی۹۳۸ پژوهشگر ایرانی پراستناد یک درصد برتر جهان را منتشر کرد که از این میان 18 پژوهشگر از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان هستند.

مؤسسه ISC، آخرین فهرست پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد برتر جهان در ۲۲ حوزه موضوعی علوم را بر اساس پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) در سال ۲۰۲۳ استخراج و پایش نموده است.

سهم دانشگاه‌ صنعتی اصفهان از پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد برتر جهان 18 پژوهشگر است که از این میان 8 پژوهشگر در حوزه موضوعی کشاورزی، 4 پژوهشگر در حوزه موضوعی شیمی ، 5 پژوهشگر در حوزه مهندسی و 2 پژوهشگر در حوزه چند رشته ای انتخاب شده اند.

در این فهرست دکتر حامد بخشیان عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک، با 38 هزار و 845 استناد، پراستنادترین پژوهشگر یک درصد برتر فهرست دانشگاه صنعتی اصفهان است.

گفتنی است :پژوهشگران پراستناد مهمترین عامل رشد و توسعه نظام‌­های علمی هستند و تعداد موسسات و پژوهشگران پر استناد، از معیارهای مرجعیت علمی در سطح جهان است.