نتایج رتبه‌بندی موسسه آموزش عالی تایمز در سال 2024 اعلام شد. حضور دانشگاه صنعتی اصفهان در فهرست برترین دانشگاه های جهان

موسسه آموزش عالی تایمز فهرست رتبه‌بندی 1904 دانشگاه برتر جهان در سال 2024 را اعلام کرد.بر اساس این رتبه‌بندی دانشگاه صنعتی اصفهان در جایگاه 800-601 جهان قرار گرفته است. 73  دانشگاه و موسسه آموزش عالی ایرانی در این فهرست قرار دارند که دانشگاه صنعتی اصفهان حائز رتبه 9 مابین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی ایرانی اعم از دانشگاههای علوم پزشکی، جامع و صنعتی شده است. گفتنی است جایگاه دانشگاه صنعتی اصفهان در این رتبه‌بندی نسبت به دو سال قبل صعودی چشم‌گیری داشته و بهبود یافته است.

بنا بر اعلام موسسه تایمز، نسخه 2024 رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان این موسسه، با 2673 دانشگاه شرکت‌کننده از بیش 120 کشور جهان، بزرگترین رتبه‌بندی انجام شده تا کنون است. موسسه تایمز از سال 2010 میلادی به صورت مستقل اقدام به رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان می‌نماید و دانشگاه صنعتی اصفهان از سال 2016 در این رتبه‌بندی حضور دارد.

جزئیات امتیازهای کسب شده دانشگاه در بخشهای: 1-آموزش، 2-پژوهش، 3-کیفیت پژوهش و 4- چشم انداز بین المللی و همچنین فهرست کامل موسسات رتبه‌بندی شده سال 2024 این نظام رتبه‌بندی از طریق پیوند زیر در دسترس است:

این موفقیت را که حاصل برنامه ریزی و تلاش کلیه همکاران گرامی، دانشجویان و یاوران علمی دانشگاه است را تبریک گفته و امید است این بهبود رتبه در سالهای آتی نیز ادامه داشته باشد.