دانشگاه صنعتی اصفهان میزبان یکی از برندگان و چند تن از دانشمندان حاضر در پنجمین دوره جایزه مصطفی (ص)

دانشگاه صنعتی اصفهان روز یکشنبه نهم مهر ماه 1402، میزبان یکی از برندگان  جایزه مصطفی (ص) و جمعی از دانشمندان مسلمان حاضر در پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) خواهد بود.

بیست و یک نفر از دانشمندان جهان اسلام که به منظور حضور در پنجمین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) در ایران حاضر می شوند، به منظور تعامل با اساتید و پژوهشگران و دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در روز یکشنبه 9 مهرماه 1402 در این دانشگاه حضور خواهند داشت. این دانشگاه همچنین میزبان یکی از برندگان این جایزه می باشد. مورات اویسال از دانشگاه نیویورک در ابوظبی با کار بر روی «ارتباطات بی‌سیم نوری» به عنوان برنده جایزه در حوزه فناوری اطلاعات در دانشگاه حضور خواهد داشت.

لازم به ذکر است این مهمانان ازبرخی از دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه بازدید خواهند داشت و به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.

گفتنی است پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی (ص) دهم مهرماه امسال به میزبانی شهر اصفهان برگزار می شود. جایزه مصطفی(ص)که به صورت دوسالانه به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می‌گردد، به اثری نوآورانه در مرزهای دانش تعلق می‌گیرد که توسط افرادی شاخص در حوزه‌های علم و فناوری ارائه شده و زمینه‌ساز بهبود زندگی بشریت باشد.

باحضور و سخنرانی ۱۵۰ نفر از دانشمندان برتر علم و فناوری از ۴۰ کشور جهان

یکشنبه ۹مهرماه| ساعت ۹ الی ۱۶