حضور دانشگاه صنعتی اصفهان در نمایشگاه International Educational Fairs کشور ترکیه

نمایشگاه International Educational Fairs در کشور ترکیه از تاریخ 10 تا 12 فروردین ماه 1402 در شهرهای استانبول و آنکارا در دو بخش آسیایی و اروپایی این کشور برگزار شد. دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان تنها دانشگاه صنعتی  به نمایندگی از سایر دانشگاه های صنعتی ایران در این نمایشگاه که در زمینه آموزش بین المللی و جذب دانشجویان خارجی است در شهر استانبول حضور یافت.

در این نمایشگاه دانشگاه هایی از سرتاسر دنیا مانند ایران، آمریکا، کانادا، رومانی، ترکیه، فرانسه، ایتالیا، ایرلند و ... حضور داشتند. از ایران نیز  از بین دانشگاه های صنعتی، دانشگاه صنعتی اصفهان، از بین دانشگاه های جامع دانشگاه جامع گرگان، از بین دانشگاه های هنر، دانشگاه هنرهای اسلامی تبریز و از بین دانشگاه های علوم پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور داشتند.

لازم به ذکر است حضور ایران در این نمایشگاه برای نخستین بار در کشور ترکیه توسط سازمان امور دانشجویان و با حمایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت پذیرفت.

گزارش تصویری: