فراخوان اتحادیه بین المللی سازمان های علمی (ANSO) برای پذیرش پیشنهادیه پژوهش

به اطلاع میرساند سازمان اتحادیه بین المللی سازمانهاي علمی(ANSO)  در تاریخ 30  مارچ 2023 فراخوان پذیرش پیشنهادیه پژوهش را بصورت رسمی اعلام عمومی کرده که با استفاده از لینک زیر قابل دستیابی است و فرصت ارسال مدارك تا پایان ماه آپریل سال 2023 میلادي میباشد:

2023 Call for Proposals on ANSO International Collaborative Research

لازم به ذکر است 67 سازمان علمی پژوهشی و دانشگاه و مرکز تحقیقاتی عضو سازمان ANSO می باشند که از کشور ایران مرکز توسعه همکاريهاي ریاست جمهوري بعنوان همکار رسمی این سازمان در ایران فعالیت دارد. به پیوست فایلهاي راهنما ارسال میگردد. لازم به ذکر است حضور هر چه بیشتر اساتید و اعضاي هیات علمی دانشگاههاي ایرانی در پروژه هاي این سازمان، میتواند زمینه استفاده دانشجویان ایرانی از بورسیههاي تحصیلی این سازمان براي تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتراي تخصصی در دانشگاههاي کشورچین را افزایش دهد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم ها اینجا و بر روی فایل های ذیل کلیک نمایید.

اطلاعیه ها