دوازدهمین جلسه هم اندیشی همکاری های مشترک علمی بین المللی اعضاء کنسرسیوم IUN برگزار شد.

دوازدهمین جلسه هم اندیشی همکاری های مشترک علمی بین المللی اعضاء کنسرسیوم IUN  روز سه شنبه  ۲۷ دی ماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه هنر اصفهان و  با حضور رئیس و کارشناس نمایندگی امور خارجه، ریاست دانشگاه هنر، مدیران و کارشناسان بین الملل مراکز علمی و دانشگاههای پیشرو اصفهان برگزارگردید.

در این نشست دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری ضمن خوش آمد به میهمان مدعو، لزوم معرفی فعالیت های علمی، هنری و اقتصادی دانشگاههای سطح شهر اصفهان را بر اساس سابقه دیرینه و تاریخی اصفهان مد نظر قرار داد. وی همچنین با اشاره به این نکته که شهر اصفهان در مسیر جاده ابریشم قرار داشته، فعالیت های هنری، علمی و مدنی در اصفهان را بعنوان یک شهر پایلوت در مناسبات بین المللی در مرکز ایران، و غنی در ایجاد دیپلماسی بین المللی دانست.

همچنین آقای سالاریان ریاست دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در اصفهان ضمن ابراز خشنودی از وجود کنسرسیوم دفاتر روابط بین المللی دانشگاهها و شهرک علمی و تحقیقاتی (IUN)، فعالیت های انجام شده را در خور تقدیر دانست.

همچنین با معرفی رایزنان جدید علمی جمهوری اسلامی ایران در چین، ژاپن و کره جنوبی و در حوزه جنوب شرق آسیا و اقیانوسیه و حضور آنها  در این نشست مباحثی در ارتباط با روند فعالیت های برنامه ریزی شده و شرح وظایف محوله در حوزه فعالیت خود مباحثی عنوان شد. همچنین دکتر شاهیوندی عضو هیئت علمی گروه معماری به عنوان عضو مدعو از دانشگاه هنر اصفهان در این نشست، به ایراد گزارش فعالیت های گسترده چند ساله خود با سازمان WHO پرداخت.

در طول نشست گزارشات فعالیت های انجام شده توسط مسئولین دانشگاهها و شهرک علمی و تحقیقاتی ایراد گردید و همچنین مشکلات و نقطه نظرات گوناگونی در راتباط با وضعیت دانشجویان خارجی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

گفتنی است: کنسرسيوم فعالیت‌های بین‌المللی مراکز علمی و فناوری پيشرو اصفهان مابين دانشگاه صنعتي اصفهان، دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان و شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در اسفند 97 با هدف هم ­افزایی ظرفيت­ و مزیت­ دانشگاه‌ها و مراكز علمي پیشرو اصفهان در جهت ارتقاي همكاري­ علمي و بين‌المللي ­ و هدايت دانشگاه‌ها به سطوح بين‌المللي­ با انجام فعاليت‌ها­ و پروژه‌های مشترك ایجاد شده است که دبیرخانه این کنسرسیوم در دانشگاه صنعتی اصفهان مستقر است. این کنسرسیوم به طور مرتب در هر ماه جلسه همکاری های مشترک را برگزار می نماید.

#IUN