یازدهمین جلسه هم اندیشی همکاری های مشترک بین المللی اعضاء کنسرسیوم IUN برگزار شد.

یازدهمین نشست هم اندیشی همکاری های مشترک علمی بین المللی اعضاء کنسرسیوم IUN روز سه شنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۱ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و با حضور مدیران و کارشناسان بین الملل مراکز و دانشگاههای پیشرو اصفهان برگزار گردید. در این نشست پس از معرفی و ارائه گزارشی از فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حیطه بین الملل به مباحثی همچون بررسی چالش های موجود در خصوص دانشجویان بین الملل (به ویژه دانشجویان افغانستانی) وهمچنین بررسی و تجمیع نظرات در خصوص نحوه همکاری با کشور ارمنستان پرداخته شد. در این نشست همچنین طرح تانا (توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌ها) معرفی  و برگزاری این رویداد اطلاع رسانی گردید.
دکتر پیمان مصدق ، مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز از برگزاری مدرسه زمستانه Industry 4/0 برای نخستین بار در کشور خبر داد و شرایط حضور شرکت کنندگان از سوی کنسرسیوم IUN را تبیین کرد.

شایان ذکر است: کنسرسيوم فعالیت‌های بین‌المللی مراکز علمی و فناوری پيشرو اصفهان مابين دانشگاه صنعتي اصفهان، دانشگاه اصفهان، دانشگاه علوم پزشکي اصفهان، دانشگاه هنر اصفهان و شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در اسفند 97 با هدف هم ­افزایی ظرفيت­ و مزیت­ دانشگاه‌ها و مراكز علمي پیشرو اصفهان در جهت ارتقاي همكاري­ علمي و بين‌المللي ­ و هدايت دانشگاه‌ها به سطوح بين‌المللي­ با انجام فعاليت‌ها­ و پروژه‌های مشترك ایجاد شده است که دبیرخانه این کنسرسیوم در دانشگاه صنعتی اصفهان مستقر است. این کنسرسیوم به طور مرتب در هر ماه جلسه همکاری های مشترک را برگزار می نماید.

#IUN