سمینار علمی معرفی فرصت های تحقیقاتی و‌ گرنت های پژوهشی کشور چین برگزار می گردد:

به اطلاع می رساند مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان سمینار علمی با عنوان "معرفی فرصت های تحقیقاتی و‌ گرنت های پژوهشی کشور چین" را با حضور  جناب آقای دکتر ناصر گل صنمی دانشیار دانشگاه علم و صنعت استان شاندونگ (Shandong) چین و مدیر دفتر تعاملات علوم و فناوری ایران در شهرک سازمان همکاری شانگهای برگزار می نماید.

در این رویداد تلاش بر آن است تا گرنت های تحقیقاتی در کشور چین، فرصت های تحقیقاتی مشترک و‌ شرایط استقرار پارک های علم و فناوری در دانشگاه های استان Shandong معرفی گردد.

علاقمندان تا روز پنج شنبه ۱۳ بهمن ماه فرصت دارند تا از طریق لینک ذیل به صورت “رایگان” ثبت نام نمایند:

زمان برگزاری: روز یکشنبه، ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۱

از ساعت:۱۰:۰۰ لغایت ۱۲:۰۰

مکان: تالار شهید فتوحی (تالار ۸) -دانشگاه صنعتی اصفهان

مخاطبان دوره: اساتید ، دانشجویان تحصیلات تکمیلی ، شرکت های دانش بنیان و کلیه علاقمندان به همکاری های علمی بین المللی با کشور چین

enlightenedجهت کسب اطلاعات تکمیلی و خبر برگزاری این همایش اینجا کلیک نمایید.

اطلاعیه ها