انتصاب مسئول میز سوئیس مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان:

دکتر عبیده جعفری طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه به عنوان مسئول میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب شد.

دکتر ميبدي در حکمی دکتر عبیده جعفری را به سمت مسئول میز سوئیس در مركز همكاري هاي علمي بين المللي این دانشگاه منصوب کرد. در این حکم آمده است: "نظر به سابقه و تجارب ارزنده سركارعالي در تعاملات بين‌المللي و عملكرد موفق شما در مركز سرن، به موجب اين حكم به مدت 2 سال به عنوان مسئول ميز سوئيس در مركز همكاري‌هاي علمي بين‌المللي دانشگاه منصوب مي‌شويد.

اميد است با اتكال به خداوند متعال و با بهره گيري از همكاري، همفكري و مشاركت فعال همكاران محترم دانشگاهي و به ويژه نمايندگان بين الملل دانشكده‌ها و مراكز پژوهشي در پيشبرد، توسعه و اعتلاي روابط بين‌الملل دانشگاه موفق و مؤيد باشيد."

دکتر جعفری استادیار دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان و دانش آموخته رشته فیزیک ذرات بنیادی آزمایشگاهی از دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه Vrije بروکسل می باشد. وی دارای تجربه فعالیت پژوهشی و بین‌المللی در پژوهشگاه دانش‌های بنیادی ( IPM)، دانشگاه Louvain بلژیک، مرکز تحقیقات فیزیک هسته ای اروپا (سرن) واقع در کشور سوئیس و نیز مرکز سینکروترون الکترونی آلمان (DESY) است.

دکتر میبدی همچنین طی نامه ای جداگانه ضمن قبول استعفای دکتر سیما فاخران از زحمات ایشان طی دوران مسئوليت ميز سوئيس در مركز همكاري‌هاي علمي بين‌المللي دانشگاه تقدیر و تشکر کرد.

لازم به ذکر است پیش از این دکتر فاخران مدیریت مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه را نیز بر عهده داشته است. وی از پایه گذاران میز سوئیس در دانشگاه صنعتی اصفهان و یکی از اعضای اصلی مؤسس شاخه‌ی ایران انجمن IALE می‌باشد.

گفتنی است پیرو سفر هیأت اعزامی از دانشگاه صنعتی اصفهان جهت بازدید از دانشگاه های ETH و EPFL و  UZHسوئیس، و با توجه به همکاریهای پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان با دانشگاه های آن کشور ، مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طی ابلاغیه ای، از سال 2017 میلادی دانشگاه صنعتی اصفهان را به عنوان مرجع ملی دربرقراری ارتباط با کشور سوئیس (Swiss National Contact Point)  به دانشگاه های ایران معرفی نموده است.

در همین راستا، به منظور انسجام بخشیدن به وظایف محوله از جانب وزارت عتف،  دانشگاه صنعتی اصفهان نسبت به افتتاح میز سوئیس، تحت نظارت دفتر همکاریهای علمی بین المللی  دانشگاه،  اقدام نموده و تا کنون فعالیت های علمی بین المللی مؤثری را به انجام رسانده است.