دهمین جلسه هم اندیشی همکاری های مشترک علمی بین المللی اعضاء کنسرسیوم IUN برگزار شد.

به میزبانی مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان، دهمین جلسه هم اندیشی همکاری های مشترک علمی بین المللی اعضاء کنسرسیوم IUN روز سه شنبه ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۱  با حضور مدیران و کارشناسان بین الملل مراکز و دانشگاههای پیشرو اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

ایجاد ارتباطات بین المللی در راستای جذب و تبادل دانشجویان خارجی با کشور ترکیه، اطلاع رسانی رویدادهای بین المللی پیش رو و  معرفی روابط بین الملل پژوهشگاه پلیمر به ECOSFاز محورهای مورد بحث در این نشست می باشد.

گفتنی است یکی از فعالیت های مهم دانشگاه های معتبر دنیا، برقراری ارتباط و تبادل علمی و تحقیقاتی و مبادله دانشجو و ایجاد فرصت های تحصیلی است. ایران بدلیل جایگاه بالای علمی و تحقیقاتی خود در منطقه، یکی از فرصت های تحصیلی خوب برای دانشجویان دیگر کشورها محسوب می شود که می تواند به جذب و پذیرش دانشجویان متقاضی خارج از کشور اقدام نماید. بر همین اساس هم افزایی ظرفیت و مزیت دانشگاه‌ها و مراکز علمی پیشرو اصفهان در جهت ارتقای همکاری های علمی و بین‌المللی و هدایت دانشگاه‌ها به سطوح بین‌المللی با انجام فعالیت‌ها و پروژه‌های مشترک  از اهداف اصلی این کنسرسیوم اعلام شده است.