فراخون شرکت در مدرسه زمستانی بین‌المللی کارآفرینان فردا در فناوری اطلاعات و ارتباطات

به اطلاع می رساند دانشگاه علم و صنعت ایران ( نماینده گروه پنج دانشگاه صنعتی برتر کشور - UT5) و نمایندگی شرکت هواوی در تهران قصد برگزاری یک مدرسه زمستانی در قالب یک  دوره  آنلاین و تعاملی 8 روزه به منظور ارتقای ظرفیت‌های علمی و فناورانه دانشجویان گروه پنج دانشگاه صنعتی کشور (یوتی‌فایو) و علاقه‌مند به حوزه های مرتبط فاوا در آذرماه 1401 دارد. این دوره توسط اساتید دانشگاه و پژوهشگران و کارآفرینان برتر این شرکت مخابراتی و به زبان انگلیسی برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان این دوره پس از اتمام در مراسم اختتامیه آن شرکت نموده و گواهی دریافت خواهند کرد.

enlightenedدر طول این دوره آنلاین  8 روزه، شرکت‌کنندگان تجربیات زیر را به دست خواهند آورد:
1.    شرکت در جلسات آموزشی مقدماتی و پیشرفته در حوزه‌های فایوجی، پردازش ابری و هوش مصنوعی.
2.    تور مجازی آشنایی با فرهنگ مدرن و ستنی و فرهنگ کارآفرینی در چین.
3.    شرکت در جلسات منتورینگ ، کارآفرینان و دانشمندان این شرکت که دیدگاه خود را در مورد روند گسترش فناوری در حوزه های مطرح شده فوق با شما در میان خواهند گذاشت.
4.    شرکت در کلاس‌های گروهی تعاملی که در آن می‌توانید با بقیه هم کلاسی‌های خود کار گروهی کنید، به مباحثه در مورد موضوعات بپردازید و با فرهنگ های مختلف آشنایی پیدا کنید.
5.    با شرکت در پروژه گروهی می‌توانید توانایی کارآفرینی خود را محک زده و توانایی‌های حل مسئله و کار گروهی خود را تقویت کنید.
6.    در نهایت، این شانس را خواهید داشت که در مسابقه جهانی ایده‌های فناوارانه شرکت کنید. در صورت برنده شدن می‌توانید از جوایزی ارزنده بهره‌مند شوید.

enlightenedبرای شرکت در دوره باید چه پیش نیازهایی داشته باشید؟
1.    دانشجویان یا دانش‌آموختگان سال جاری دانشگاه‌های معتبر صنعتی کشور.
2.    علاقه‌مندی به صنعت فاوا، کارآفرینی و میل به یادگیری بالا.
3.    تسلط مناسب به زبان انگلیسی.
4.    توانایی شرکت در کار گروهی و برقراری ارتباط در تیم.

enlightenedبرای اعلام آمادگی شرکت در دوره، حداکثر تا تاریخ 5 آذرماه 1401 به آدرس زیر رفته و ثبت نام انجام دهید:

نکته مهم: به دلیل ظرفیت محدود شرکت‌کنندگان در این مدرسه، از دانشگاه‌های گروه 5 دانشگاه برتر صنعتی (یوتی‌فایو)  و به تعداد محدود مورد پذیرش قرار خواهند گرفت. لذا بعد از دریافت مدارک فوق، و بررسی اولیه و انجام مصاحبه کوتاه توسط تیم اجرایی علمی برگزار کنندگان (دانشگاه علم و صنعت ایران و نمایندگی شرکت هواوی درتهران)، شرکت‌کنندگان در این دوره انتخاب خواهند شد. شرکت در این دوره برای افراد انتخاب شده رایگان خواهد بود.

زمان برگزاری دوره 12 الی 20 آذرماه 1401 خواهد بود و مراسم اختتامیه دوره نیز در نیمه دی ماه 1401 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

اطلاعیه ها