ششمین برنامه آموزشی مشترک «تغذیه کمربند و جاده – باتری های لیتیوم یونی» برگزار می گردد:

به اطلاع می رساند ششمین برنامه آموزشی مشترک سازمان همكاريهای اقتصادي اكو  (ECOSF) با دانشگاه فناوري و تجارت پكن (BTBU) با عنوان “ تغذیه کمربند و‌ جاده-باطری های لیتیوم یونی” برگزار مي گردد. برگزاری اين دوره در بستر فضاي مجازي بوده و علاقمندان مي توانند از طريق وب سايت مركز همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه صنعتي اصفهان و يا از طريق لينك www.ecosf.org/signup.aspx ثبت نام نمايند.

پس از ثبت نام لينك ورود به جلسه و رمز عبور براي دسترسي به جلسات آموزشي ارسال مي گردد.

زمان برگزاري: ٢٨ سپتامبر ٢٠٢٢ برابر با ٠٦ مهرماه ١٤٠١ ساعت:  ١٧:٣٠ به وقت ايران

مهلت ثبت نام: ٢٦ سپتامبر ٢٠٢٢- ٠٤ مهرماه ١٤٠١

گفتنی است در سال ۲۰۲۰، دانشگاه فناوری و تجارت پکن (BTBU) در همکاری با بنیاد علم سازمان همکاری‌های اقتصادی (ECOSF)، اقدام به تاسیس مرکز آموزش مشترک BTBU-ECOSF در حوزه‌ همکاری‌های اقتصادی، علمی، فناورانه، صنعتی و غیره ذیل ابتکار یک کمربند یک راه کرده‌است. این مرکز از طریق انجمن علم و فناوری چین حمایت مالی می‌شود. ECOSF بعنوان یک سازمان بین‌دولتی متشکل از ۱۰ کشور ایران، افغانستان، آذربایجان،قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکیه، ترکمنستان و ازبکستان است و همکاری گسترده‌ای با نهادهای علمی و فناوری اروپا، آسیا، آفریقا و سایر سازمان‌های بین‌المللی دار‌د.

توضیحاتی در مورد این دوره آموزشی:

بازار ذخیره انرژی در سراسر جهان در حال افزایش است. هر شرکتی، جدید یا قدیمی، که در زمینه وسایل نقلیه تجدیدپذیر یا برقی فعالیت می کند، به دنبال فناوری ذخیره سازی مطمئن تر و مقرون به صرفه تر است. ذخیره انرژی باتری چندین خدمات و مزایای ارزشمند در خدمات ثابت، شبکه تجدیدپذیر و تحرک الکتریکی ارائه می دهد. در ذخیره سازی ثابت و شبکه تجدیدپذیر، ذخیره انرژی باتری تنظیم فرکانس، تراشیدن پیک و همچنین کاهش نوسانات تولید ناشی از تنوع در منابع تجدیدپذیر را فراهم می کند.

باتری‌های لیتیوم یون (Li-ion) امروزه به گزینه‌ای ارجح برای بسیاری از کاربردها در تحرک الکتریکی، ذخیره‌سازی شبکه و لوازم الکترونیکی مصرفی تبدیل شده‌اند. این به دلیل ویژگی‌های ذاتی باتری‌های لیتیوم یون است که عمر طولانی‌تری دارند و سریع‌تر شارژ می‌شوند، در زمان صرفه‌جویی می‌کنند، در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌کنند، بهره‌ورتر هستند و خطر را در طول چرخه عمر کاهش می‌دهند. از این رو، باتری‌های لیتیوم یونی فناوری کلیدی برای دستیابی به انتشار کربن صفر خالص در حمل و نقل، تجهیزات صنعتی و لوازم الکترونیکی مصرفی برای کشورهای عضو ECO و کمربند و جاده هستند.

مرکز آموزشی مشترک به طور کامل این واقعیت را به رسمیت می شناسد که چین در حال حاضر بزرگترین بازار مصرف کننده باتری لیتیومی در جهان برای پنج سال متوالی بوده است. در سال 2021، بازار جهانی باتری لیتیوم یونی به 545 گیگاوات ساعت رسید و چین بیش از نیمی از کل باتری را به خود اختصاص داد. افزایش تقاضا برای خودروهای انرژی جدید یکی از عوامل اصلی افزایش اخیر در صنعت باتری لیتیومی چین است. تا پایان سال 2021، ظرفیت تولید باتری های برق چین حدود 70 درصد از کل تولید جهانی را تشکیل می داد. علاوه بر این، شش تا از 10 تولید کننده برتر باتری لیتیومی در جهان از چین هستند.

از این رو، مرکز آموزشی مشترک BTBU-ECOSF از این فرصت استفاده می کند تا تخصص گسترده و بهترین شیوه های چین را برای کمک به کارآفرینان راهنمایی کند تا زنجیره ارزش تولید باتری لیتیوم یونی منطقه ای ایجاد کنند که مشاغل عادلانه انرژی پاک و فناوری پیشرفته را در کمربند ایجاد می کند. کشورهای جاده (B&R) در حالی که اثرات تغییر آب و هوا را کاهش می دهند. در این راستا، مرکز آموزشی مشترک BTBU – ECOSF در حال برنامه ریزی برای میزبانی ششمین برنامه آموزشی خود با عنوان «تغذیه کمربند و جاده – باتری های لیتیوم – یون» در ساعت 2 بعد از ظهر (به وقت پکن - GMT+8) در 28 سپتامبر 2022 است.

در این پس‌زمینه، این برنامه آموزشی به دنبال درک و یادگیری از تخصص و توانایی‌های چین در مورد گزینه‌های مناسب برای ایجاد یک تولید قوی لیتیوم یونی مستقر در منطقه B&R، نشان دادن بهترین شیوه‌ها، داستان‌های موفقیت و موانع در اجرای سیاست‌ها و برنامه هایی که توسعه کربن کم را ترویج می کنند و با همکاری بالقوه بین شهرستان های BRI در تولید باتری لیتیوم یون مطابقت دارند.

شرکت کنندگان علاقه مند می توانند به آدرس http://www.ecosf.org/signup.aspx ثبت نام کنند. پس از ثبت نام، اطلاعات بیشتر با ورود و رمز عبور برای دسترسی به جلسات آموزشی دریافت خواهید کرد. از شرکت کنندگان علاقه مند درخواست می شود تا تا 26 سپتامبر 2022 ثبت نام کنند. در صورت ثبت نام موفق، شرکت کنندگان به پیوندهای وبینار دسترسی خواهند داشت.

برای دریافت بروشور آموزش اینجا کلیک کنید.

اطلاعیه ها