دیدار برندگان بورس عالی دولت سوئیس در سال 2023-2022 با رایزن علمی سفارت این کشور در ایران

در پی اعلام نتایج بورس عالی دولت سوئیس برای سال 2022- 2023 از برندگان این بورسیه جهت دیدار با رایزن علمی این کشورخانم شانتال دلی در تهران دعوت شد. این دیدارطی مراسمی در روز دوشنبه 4 جولای 2022 در باغ سفارت سوئیس در تهران برگزار شد.

در این دیدار برندگان این بورسیه از دانشگاه های مختلف کشور حضور داشتند. گفتنی است امسال از کشور ایران 17 دانشجوی جدید  برنده دریافت این بورسیه و 6 نفر موفق به تمدید بورسیه خود تا یک سال دیگرگردیده اند. در این بین از دانشگاه صنعتی اصفهان 4 نفر برنده دریافت این بورسیه شده اند. دولت سوئیس هر ساله به منظور ارتقاء همکاری های بین المللی و تحقیقاتی بین این کشور و 180 کشور جهان، بورس های تحصیلی شایستگی تحت عنوان بورسیه عالی دولت سوئیس اعطا می کند که ایران نیز در زمره این کشورها قرار دارد.