ایجاد مرکز نوآوری و زیست‌بوم فناوری در دانشگاه صنعتی اصفهان با حمایت شركت فولاد مبارکه

با امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دانشگاه صنعتی اصفهان و شركت پشتیبانی و توسعه فناوری فولاد مبارکه، اولین مرکز نوآوری و فناوری فولاد کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان راه‌اندازی می‌شود.

مهم‌ترین هدف ایجاد این مرکز در دانشگاه کمک به توسعه و تقویت زیست‌بوم فناوری است و با امضای این تفاهم‌نامه، زمینه‌ی حمایت از تیم‌ها و واحدهای فناوری در راستای ایجاد و توسعه مراکز استارتاپی و تسهیل­گری در جهت جذب گرنت‌های پژوهشی مرتبط با صنعت فولاد در نظر گرفته می‌شود. راه‌اندازی مرکز نوآوری و فناوری فولاد مبارکه در دانشگاه صنعتی اصفهان باعث شتاب بیشتر در همکاری‌های این دو مجموعه نیز می‌شود.

دکتر حمیدرضا صفوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان در آئین امضای تفاهم‌نامه راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری و فناوری فولاد کشور که روز یکشنبه 12 تیرماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد،  ایجاد زیست‌بوم فناوری را به‌عنوان اولین تجربه دانشگاه صنعتی اصفهان در توسعه دانشگاه نسل سه و چهار، گام مهمی دانست و خاطرنشان کرد: نیاز صنعت به توسعه فناوری در آینده، زمینه شکل‌گیری پروژه‌های مشترک با دانشگاه و ایجاد فرصت‌های مطالعاتی اساتید در صنعت را فراهم می‌کند.

دکتر یحیی پالیزدار، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه نوآوری فولاد مبارکه نیز در این آئین بیان داشت: نزدیک به ۷۰ درصد کارکنان شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه، از دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی اصفهان هستند و توانمندی این دانشگاه بی‌تردید به رشد و توسعه کشور کمک زیادی خواهد کرد. وی با بيان اينكه مركز نوآوري دانشگاهي فولاد به دنبال چندین برابر کردن فرصت‌های سرمایه‌گذاری در دانشگاه است اذعان داشت: با تجهيز دفتر اين مركز در دانشگاه صنعتی اصفهان و استقرار دانشجويان و نخبگان دانشگاهي در آن، در هفته دولت شاهد افتتاح رسمی این مجموعه خواهیم بود.

گفتنی است در زیست‌بوم فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان و فولاد مبارکه، شاهد توسعه محصولات فولادی پیشرفته، توسعه منابع اولیه و مواد مصرفی جایگزین، حرکت در مسیر انقلاب صنعتی چهارم، اقتصاد چرخشی و تغییرات آب‌وهوای جهانی، خواهيم بود.***