فراخوان بورسیه تحصیلی بنیاد ماتسومائه دانشگاه توتوری ژاپن

به اطلاع می رساند فراخوان بورسیه تحصیلی بنیاد ماتسومائه و دانشکده تحصیلات تکمیلی علوم کشاورزی دانشگاه توتوری ژاپن منتشر گردیده است. این بنیاد سالانه تعدادی بورسیه در رشته های علوم طبیعی، مهندسی و پزشکی به داوطلبان اعطا می نماید. در ذیل اطلاعات و فرم های ثبت نام در دوره های دکتری دانشگاه توتوری در دسترس می باشد. لذا لازم است داوطلبان مستقیماً به وب گاه های بنیاد ماتسومائه و دانشگاه توتوری مراجعه و ثبت نام نمایند.

mail نامه وزارت عتف
mail نامه وزارت امور خارجه
mailفرم ثبت نام
mailاطلاعیه مربوط به برنامه پذیرش دانشجویان خارجی بنیاد ماتسومائه

mailخبرنامه بنیاد بین‌المللی ماتسومائه

لازم به ذکر است بنیاد بین‌المللی ماتسومائه ژاپن در سال ۱۹۷۹ تأسیس شده و تاکنون به ۸۵۴ محقق خارجی از ۱۲۰ کشور جهان  از جمله ایران به‌ منظور تقویت دوستی و حسن نیت بین‌المللی برای انجام فعالیتهای آموزشی و پژوهشی بورسیه اعطا نموده است. در سال جاری نیز این بنیاد اقدام به اعطای بورسیه به  کشورهای مختلف نموده که 11 مورد در رشته‌های فوق‌الذکر به ایران اختصاص یافته است و مبلغ حمایت مالی این بنیاد ماهیانه حدود ۲۲۰ هزار ین می‌باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتربه وب سایت  بنیاد ماتسومائه مراجعه و برای دریافت اطلاعات تکمیلی در مورد شرایط و نحوه پذیرش دانشجویان خارجی در مقطع دکترای دانشکده تحصیلات تکمیلی علوم کشاورزی دانشگاه توتوری ژاپن اینجا کلیک نمایید.

اطلاعیه ها