جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو برگزار می گردد:

ثبت‌نام از متقاضیان حضور در سیزدهمین جشنواره و نمایشگاه فناوری نانو آغاز شد. با اعلام دانشگاه ZHAW سوئیس (کانون همکاری با جنوب آسیا و ایران ) اطلاعاتی از سوی دبیرخانه دولتی آموزش، تحقیقات و نوآوری (SERI) و سفارت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر برگزاری این نمایشگاه منتشر گردیده است. گفتنی است سیزدهمین نمایشگاه فناوری نانو "ایرانانو 2022" در مهرماه 1401 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود. این نمایشگاه با هدف شناخت پتانسیل های پژوهشی و صنعتی، ارتقای دانش عمومی در حوزه فناوری نانو و نمایش آخرین دستاوردها و پیشرفت های این حوزه برگزار می شود.

مشارکت‌کنندگان جشنواره فناوری نانو شرکت‌های فعال در بخش‌هایی نظیر سازندگان تجهیزات، خودرو، آب و محیط زیست، بهداشت و سلامت، ساختمان، کشاورزی و بسته بندی، نانومواد، نساجی، نفت و صنایع وابسته، بازرگانی؛ شرکت‌های مشاوره‌ای – خدماتی و کارگزاران خدمات فناوری و بخش بین‌الملل در کنار آزمایشگاه‌ها، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد و نهادهای ترویجی از قبیل انجمن‌های دانشگاهی و شرکت‌های آموزشی خواهند بود.

نشست‌های تخصصی، برگزاری کارگاه با موضوعات مختلف و نیز برگزاری گفتمان در حوزه تجاری‌سازی برای شرکت‌های فعال در حوزه نانو جهت ارائه و معرفی محصولات و فناوری با عنوان نانوگپ از جمله برنامه‌های این نمایشگاه است.

جهت دسترسی به وب سایت اختصاصی نمایشگاه اینجا و جهت ثبت نام اینجا کلیک نمایید.

اطلاعیه ها