فراخوان اعزام دانشجو در قالب پروژه اراسموس پلاس اتحادیه اروپا

به اطلاع می رساند  به منظور انجام  پروژه اراسموس پلاس(+Erasmus) فی مابین دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه فرایبورگ آلمان که قرار داد همکاری آن هم به امضای طرفین رسیده است، مقرر گردیده است که یک نفر دانشجوی تحصیلات تکمیلی  دانشکده منابع طبیعی که شرایط لازم برای برنامه تبادل دانشجویی اراسموس پلاس را داشته باشد به دانشگاه فرایبورگ آلمان اعزام شود.

enlightenedشرایط اختصاصی و مدارک مورد نیاز دانشجویان  متقاضی دکتری اعزام دانشگاه صنعتی اصفهان به دانشگاه فرایبورگ به شرح ذیل می باشد:

• دانشجوی دکترا آزمون جامع را با موفقیت سپری کرده باشد (مدرک آزمون جامع)
  • موضوع رساله دکتری یا پایان نامه ارشد ایشان تصویب شده باشد (نامه تصویب پروزال) و مرتبط با تغییر اقلیم و مدیریت اکوسیستمهای طبیعی باشد.
  • ارائه مدرک نمره زبان  انگلیسی (MSRT بالای 50 یا نمره معادل آن در یکی آزمونهایTOEFLE و  ( IELTS در صورت عدم ارائه مدرک زبان از طریق مصاحبه به زبان انگلیسی سطح کیفیت زبان متقاضی تعیین خواهد شد.
  • ریز نمرات گذرانده شده در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • دو صفحه خلاصه انگلیسی رساله دکترا یا پایان نامه کارشناسی ارشد
  • انگیزه نامه به زبان انگلیسی (Motivation letter) که شامل برنامه کلی متقاضی و همچنین دستاوردهای مورد انتظار در طول برنامه تبادل می باشد.

enlightenedبر اساس قرارداد مذکورتمامی هزینه های مربوط به عزیمت، اقامت و تحصیل دانشجو از محل بودجه تخصیص یافته اتحادیه اروپا پرداخت  خواهد شد .

اراسموس پلاس برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازمان دهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه اندازی شده است.

علافمندان می توانند جهت اطلاعات بیشتر به سایت اراسموس پلاس مراجعه نمایند:

دانشجویان علاقمند می توانند مدارک مورد نیاز در بند یک را حداکثر تا تاریخ  25  مرداد 1401 به آدرس ایمیل contact person دانشگاه IUT (hossein.moradi@iut.ac.ir) ارسال نمایند.

پذیرش نهایی دانشجویان منوط به انجام مصاحبه حضوری در دانشکده منابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان و همچنین تایید دانشگاه فرایبورگ صورت خواهد گرفت. همچنین زمان و مکان مصاحبه  متعاقبا به اطلاع دانشجویان  متقاضی خواهد رسید.

اطلاعیه ها