جلسه تکریم و تودیع مدیر پیشین و معارفه مدیر جدید مدیریت مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

جلسه تکریم و معارفه دکتر محمد جواد امیدی  و دکتر پیمان مصدق، مدیران پیشین و جدید مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصقهان برگزار شد.

آئین تکریم و معارفه مدیران مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان روز دوشنبه 3 مردادماه  1401در محل دفترمدیریت این مرکز و با حضور ریاست دانشگاه و کارشناسان حوزه بین‌الملل دانشگاه برگزار شد. در این جلسه که پیرو قبول استعفای دکتر امیدی از این سمت برگزار گردید، ریاست دانشگاه  از تلاش هاي ارزنده دكترمحمد جواد اميدي در مسیر ارتقاء این مرکز در زمان تصدي مدیریت ایشان تقدير و تشكر كردند.

همچنین ضمن آرزوی توفیق برای آقای دکتر مصدق در عرصه مدیریت روابط بین الملل، ابراز امیدواری داشت که با بهره گیری از توانمندی­های ایشان در مسیر اهداف بین الملل سازی دانشگاه، شاهد موفقیت های روز افزون در این خصوص باشیم.

گفتنی است  براساس حكم ریاست دانشگاه، دكتر اميدي در سمت قائم مقامي رئيس دانشگاه در امور توسعه ساختارهاي فناوري ابقاء شدند.