انتصاب مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان

دکتر پیمان مصدق طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه به سمت مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان منصوب شد.

در این حکم آمده است: "نظر به سوابق و تجربیات ارزنده  جنابعالی، به موجب اين حكم به مدت دو سال به عنوان مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه منصوب می شوید. اميدوارم با فضل و عنایات پروردگار سبحان و بهره گیری از تمامی تجارب، امکانات و ظرفیت ها در پیشبرد و اعتلای این مرکز موفق و مؤید باشید."

دکتر مصدق ، عضو هیأت علمی و دانشیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان و دانش آموخته دانشگاه کلمسون آمریکا ( Clemson University, USA) است که تألیف کتابهایی به زبان فارسی و انگلیسی، ده ها اختراع و انتشار چندین مقاله علمی بین المللی را در کارنامه دارد. وی همچنین دوره پسا دکتری خود را در Advanced  Materials Research Laboratory در کشور آمریکا گذرانده و دارای سابقه انجام چندین پروژه با دانشگاه ETH زوریخ و دانشگاه ZHAW کشور سوییس می باشد.