دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می نماید: کارگاه چشمه‌های گذرا و اخترفیزیک چند پیام‌رسانی

به اطلاع می رساند دانشکده‌ی فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان، کارگاه بین‌المللی چشمه‌های گذرا و اخترفیزیک چند پیام‌رسانی را با همکاری پژوهشگاه دانش‌های بنیادی،‌ پژوهشکده‌ی نجوم، به صورت برخط  در تاریخ ۶ و ۷ مرداد ۱۴۰۱ برگزار می نماید.

این کارگاه پنجمین رویداد از سری کارگاه‌ها در زمینه‌ی نجوم و اخترفیزیک رصدی است، که توسط پژوهشگاه دانش‌های  بنیادی و رصدخانه ملّی و به میزبانی یکی از دانشگاه‌های تزار اول کشور برگزار می‌شود. هدف اصلی این سری کارگاه‌ها تعلیم و آشنایی موضوعات رصدی به دانشجویان علاقه‌مند می‌باشد تا در آینده‌ایی نزدیک و با شروع به کار تلسکوپ ملی ایران این دانشجویان بتوانند با رصدخانه همکاری کنند.

هدف دیگر این کارگاه‌ها آشنایی افراد متخصّص در زمینه‌های مرتبط با اخترفیزیک و نجوم رصدی، در خارج و یا داخل ایران، با تلسکوپ ملّی و دانشگاه‌های ایران از طریق دعوت آنها برای ارائه سخنرانی است، تا بتوان در آینده نزدیک برای همکاری بیشتر با رصدخانه و گروه‌های نجوم رصدی در دانشگاه‌ها از  تخصص ایشان بهره برد.

دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشکده‌ی فیزیک با دارا بودن چند هیأت علمی متخصّص در زمینه‌های نجوم و اخترفیزیک رصدی و نیز موقعیت جغرافیایی بسیار نزدیک نسبت به رصدخانه یکی از بهترین گزینه‌ها برای همکاری با رصدخانه و نیز پرورش دانشجویان علاقه‌مند به موضوعات رصدی  و حمایت آنها برای همکاری با رصدخانه است.

گفتنی است در این رویداد،از بیش از ۱۰ استاد برجسته در ایران و در خارج که متخصّص در زمینه‌های مرتبط با موضوعات کارگاه می باشند دعوت به عمل آمده تا در زمینه‌های تخصصّی خودشان برای دانشجویان سخنرانی نمایند.

enlightenedکمیته علمی:
• غلامحسین بردبار (دانشگاه شیراز)
• جری گیلمور (دانشگاه کمبریج )
• نادر حقیقی پور (دانشگاه هاوایی)
• عاطفه جوادی (پژوهشگاه دانشهای بنیادی، پژوهشکده نجوم)
• مارک مونیه (مؤسسه ی ملی فیزیک LAL ، فرانسه)
• صدیقه سجادیان (دانشگاه صنعتی اصفهان، دبیر علمی)
• سروش شاکری (دانشگاه صنعتی اصفهان)
• مسلم زارعی (دانشگاه صنعتی اصفهان)

enlightenedسخنرانهای مدعو:
• راضیه امامی (دانشگاه هاروارد)
• نادر حقیقی پور (دانشگاه هاوایی)
• واحه پتروسیان (دانشگاه استنفورد)
• کایلاش ساهو(ناسا)
• سهراب راهوار (دانشگاه صنعتی شریف)
• سروش شاکری (دانشگاه صنعتی اصفهان)
• آنجلو ریکاردون (دانشگاه پادووا)
• واین ایوانز (دانشگاه کمبریج)
• توماس وورز (رصدخانه جنوبی اروپا)
• مارک مونیه (موسسه ملی فیزیکLAL، فرانسه)
• ماسیمو دلاواله (رصدخانه ناپولی، موسسه ملی اختر فیزیک ایتالیا)
• نارک ساهاکیان (ایکرانت ارمنستان)
• ریولیو (دانشگاه نانجینگ)

جهت ثبت نام وکسب اطلاعات بیشتر به سایت رصدخانه ملی ایران ، بخش رویدادها مراجعه نمایید: http://ino.ipm.ac.ir/conferences/workshop5

متقاضیان لازم است در فرم ثبت نام، نام و نام خانوادگی و دانشگاه و یا موسسه خود را با حروف انگلیسی وارد و همچنین رزومه خود را در فرم ثبت نام بارگذاری نمایند.

هزینه ثبت نام، با حمایت طرح رصدخانه ملی ایران، پژوهشکده نجوم و همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان رایگان است.

mailآخرین مهلت ثبت نام: ۲ مرداد ۱۴۰۱
mail زمان برگزاری: ۶ و ۷ مرداد ماه ۱۴۰۱
mail مکان برگزاری: به صورت برخط در بستر اسکای روم دانشگاه صنعتی اصفهان به آدرس: https://physics.iut.ac.ir/fa/content/2445

اطلاعیه ها