چهارمین همایش گردشگری با محور توسعه پایدار اصفهان و با تاکید بر گردشگری علمی و آموزشی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

چهارمین همایش گردشگری با محور توسعه پایدار اصفهان و با تاکید بر گردشگری علمی و آموزشی عصرروز یکشنبه ۱ اسفندماه به‌ صورت حضوری و برخط در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این همایش یک‌روزه، سخنرانی‌های علمی با موضوعات نقش گردشگری علمی و آموزشی در توسعه پایدار گردشگری، دیپلماسی علمی گردشگری، نقش و اهمیت سمن‌ها در گردشگری پایدار، اکوتوریسم راهکارهایی برای توسعه و حفاظت از طبیعت و میراث‌های فرهنگی، ضرورت‌ها و ظرفیت‌های گردشگری علمی و آموزشی در جاذبه‌های تاریخی، نقش اقتصاد تجربه در کارآفرینی جوامع محلی، تفریح و آموزش در گردشگری و برنامه‌ریزی و استفاده از ارزش‌ها و کارکردهای گردشگری تالاب‌ها با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری استان اصفهان ،اساتید و کارشناسان این حوزه ارائه شد.

این نشست در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان به‌عنوان دانشگاه برتر در منطقه مرکزی ایران، توجه به موضوع گردشگری علمی و آموزشی بوده و با توجه به نقش و اهمیت  توریسم علمی در حوزه گردشگری این مأموریت به دانشکده مهندسی منابع طبیعی به‌عنوان نماینده دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه گردشگری واگذار شده است.

در همین راستا از دانشگاه صنعتی اصفهان دو سخنرانی علمی تحت عنوان "دیپلماسی علمی و گردشگری" توسط دکتر محمد جواد امیدی قائم مقام رئیس دانشگاه در امور بین الملل و " اکوتوریسم: راهکاری برای توسعه و حفاظت از طبیعت و میراث فرهنگی" توسط دکتر محمود رضا همامی عضو هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی ارائه گردید. بیشتر بخوانید...