دیدار دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه صنعتی اصفهان با ریاست و مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه

نشست صمیمانه دانشجويان غیر ایرانی دانشگاه صنعتی اصفهان با رئیس و همچنین مدیر مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صبح امروز سه شنبه 3 اسفند ماه 1400 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، در این دیدار دكتر ميبدي رئیس دانشگاه صنعتي اصفهان، دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه را سفیران و میهمانان علمی ایران خطاب کرد و خدمت به برادران ديني از كشورهاي دوست و مسلمان را براي اين دانشگاه مايه افتخار دانست.

دكتر ميبدي به دانشجویان اطمینان خاطر داد که تمام ظرفیت‌های قانوني وزارت عتف را براي تسهيل شرايط آموزشي دانشجويان غیر ایرانی به كار می‌گیریم.

در اين نشست دكتر اميدي مدير مرکز همكاري هاي علمي بین‌المللی دانشگاه با اشاره به قوانين مصوب وزارت علوم براي تسهيل شرايط تحصيل دانشجويان غیر ایرانی  در دوره دكترا گفت: دانشجويان مقطع دكترا با بهره‌مندی از آیین‌نامه دكتراي پژوهش محور می‌توانند تنها دو درس اخذ كنند. همچنين ارائه پروپوزال به‌منزله گذراندن امتحان جامع محسوب می‌شود.

دكتر اميدي افزود: از تسهيلات مناسبي كه براي ارتقاء جذب دانشجويان خارجي در دانشگاه‌های كشور در نظر گرفته‌شده است امكان ارائه رساله دكترا به زبان انگليسي است كه اين شرايط در دانشگاه صنعتي اصفهان نيز برقرارشده است.

وي با بیان اينكه دانشگاه صنعتي اصفهان از نظر آموزشي داراي رتبه و جايگاه علمي شناخته‌شده‌ای در سطح جهان است، ابراز اميدواري كرد: در آينده تسهيلات مالي بيشتري براي جذب دانشجويان نخبه بین‌الملل فراهم شود.

دكتر رضا تيكني معاون آموزشي دانشگاه صنعتي اصفهان نيز با حضور در اين نشست به سؤالات و درخواست‌های آموزشي دانشجويان پاسخ داد.

وي به‌کارگیری آئین‌نامه‌های تسهيل گر در مقطع تحصيلات تكميلي را گام مثبتي در جهت بهبود فرايند آموزشي دانشجويان بین‌الملل دانست و خاطرنشان كرد: پیشنهاد‌های دانشجويان براي ارتقاء خدمات آموزشي دوره كارشناسي در کمیسیون‌های مرتبط بررسي می‌شود.

دانشجويان غیر ایرانی دانشگاه نیز از ارائه تسهيلات خوابگاهي مناسب دانشگاه قدراني كرده و همچنين در خصوص ارتقاء كيفيت خدمات دانشجويي، مشكلات كنسولي، اقامت خوابگاهي در زمان هاي تعطيلي دانشگاه، نحوه برگزاري آزمون هاي فارسي براي دانشجويان خارجي و...درخواست‌ها و پیشنهاد‌های خود را به مسئولين دانشگاه ارائه كردند.

شايان ذكر است: در اين ديدار دانشجوياني از  كشورهاي عراق، لبنان، يمن، سوريه و زيمبابوه، حضور داشتند.