فراخوان بورسیه های تحقیقاتی دانشگاه پاسائو (آلمان) برای مطالعات میان رشته ای پیشرفته درسال های 2022 و 2023

به اطلاع می رساند دانشگاه پاسائو در کشور آلمان به عنوان همکار خارجی دانشگاه صنعتی اصفهان بورسیه research in residence fellowship را اعلام نموده است. این بورسیه برای محققین جوان دارای مدرک دکتری است که به دنبال یک دوره تحقیقاتی کوتاه مدت در کشور آلمان می باشند. مدت این برنامه تحقیقاتی حداقل دو ماه است و دانشکده های مرتبط در دانشگاه صنعتی اصفهان برای استفاده از این موقعیت دانشکده های مهندسی برق و کامپیوتر و علوم ریاضی می باشند.

هر ساله، مرکز بین‌المللی پاسائو برای مطالعات میان‌رشته‌ای پیشرفته، در سراسر جهان از محققان جوان در سطح فوق‌دکتری و همچنین از دانشگاه‌های معتبر بین‌المللی برای تخصیص کمک هزینه‌های پژوهشی در این دانشگاه دعوت می‌نماید. این حمایت های مالی و کمک هزینه تحصیلی تمام وقت برای اقامت کوتاه مدت حداقل دو ماهه (ترجیحاً طولانی تر) را تأمین می کند. دوره تأمین مالی برای هر دوره به صورت جداگانه تنظیم می شود.

برنامه PICAIS تحقیقات میان رشته ای را که با موضوعات راهبردی دانشگاه پاسائو است، ترویج و از ایده های پروژه میان رشته ای حمایت می کند. اهداف اصلی این برنامه ایجاد فضای کاری رایگان، حمایت از پروژه های تحقیقاتی مشترک، ارتقای آموزش اولیه شغلی و ترویج تعامل بین همکاران مدعو دانشگاه  و محققان محلی است. بنابراین، درخواست های کمک هزینه تحصیلی باید توسط یکی از اعضای دانشگاه پاسائو به عنوان میزبان تأیید شود و نامه حمایتی  به عنوان بخشی از پیشنهاد ارسال گردد.

این برنامه برای  متقاضیان از همه رشته های دانشگاه پاسائو، از جمله علوم انسانی، علوم اجتماعی، مطالعات بازرگانی، اقتصاد، حقوق، علوم کامپیوتر و ریاضیات؛ و کلیه موضوعات و روش‌های تحقیقاتی باز است.

mailآخرین مهلت ارسال درخواست ها 15 مارچ و 17 اکتبر 2022 برای کمک هزینه تحصیلی در سال 2022 و 2023 است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت https://www.picais.uni-passau.de/en/funding-programmes مراجعه و جهت دریافت بروشور این برنامه اینجا کلیک نمایید.

اطلاعیه ها