عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتي اصفهان، موفق به دریافت گرنت Seal of Excellence ماری کوری گردید.

امور بین الملل دانشگاه صنعتی اصفهان مفتخر است موفقیت جناب آقاي دکترمحمد سیلانی عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان به دریافت گرنت ارزشمند Seal of Excellence  ماری کوری اروپا را اعلام نماید. در راستاي افزايش همكاري هاي بين المللي و پیرو اهداف طرح تحول دانشكده مهندسی مکانیک، دکتر سیلانی، با پژوهشی تحت عنوان An adaptive concurrent multiscale method for modeling wear موفق به اخذ گرنت پژوهشي ماري كوري اتحاديه اروپا از طريق Seal of Excellence گردید.

در انجام این این تحقیق پژوهشی 2 ساله  اقای دکتر Franco Concli در موسسه Free University of Bolzano  در ایتالیا میزبان این تحقیق بوده و مبلغ اختصاص داده شده به این فعالیت پژوهشی از طرف اتحادیه اروپا  107900یورو می باشد.

لازم به ذکر است  Seal of Excellence  (نشان عالي تحقیقات) يك عنوان کیفیتي است که توسط کمیسیون به آن دسته از پیشنهاديه هایی (proposals) اعطا می‌شود که در یک فراخوان و بر اساس معيار سنجش اتحادیه ارزیابی شده‌اند و با الزامات کیفی آن معيار سنجش اتحادیه مطابقت دارند، اما به دلیل محدودیت‌های بودجه نمی‌توان آنها را تامین مالی کرد. ارزيابي اين پروژه ها حاكي از اين است كه این پروژه ها شايستگي دريافت بودجه را دارند و ممکن است از سایر منابع مالی اتحادیه اي یا ملی حمایت شوند.

امور بين الملل دانشگاه صنعتي اصفهان، ضمن تبريك به آقاي دكتر سیلانی براي ايشان آرزوي موفقيت هاي روزافزون را دارد.