تفاهم نامه همکاری علمي ميان دانشگاه صنعتي اصفهان و دانشگاه آخن آلمان امضا شد.

تفاهم نامه همکاری علمي در زمینه مهندسی هیدرولیک و مدیریت منابع آب ميان دانشگاه صنعتي اصفهان و دانشگاه آخن آلمان امضا شد.

این تفاهم نامه  پیرو مذاکرات و پیگیری های قطب علمي مدیریت ریسک و بحران‌های طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان به مدیریت دکتر سعید اسلامیان، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با  مؤسسه مهندسی هیدرولیک و مدیریت منابع آب(IWW)،  دانشگاه آخن در سپتامبر 2021  به مدت ینج  سال و در راستای افزایش همکاری‌های علمی بین ‌المللی در سطوح مختلف و گسترش تعاملات پژوهشی و آموزشی،  با عنوان “استراتژی‌ها و فناوری‌های پایدار برای مدیریت خطر سیل در مناطق خشک و نیمه ‌خشک” منعقد گردیده است.

تفاهم نامه حاضر در راستای گسترش همکاری های علمی بین المللی بوده و مطابق آن طرفین بر همکاری های دو جانبه در زمینه های

- برگزاری سمپوزیوم های تحقیقاتی مشترک

- همکاری در برگزاری سمینارهای بین المللی ، کارگاه های آموزشی ، وبینارها

- تبادل استاد و دانشجو

- برنامه های آموزشی کوتاه مدت ویژه و توسعه برنامه های تحصیلی مشترک، تأکید دارند.