در رتبه بندی جهانی ISC 2021، دانشگاه صنعتي اصفهان در جایگاه چهارم دانشگاه های کشور قرار گرفت.

در رتبه بندی سال 2021 پایگاه استنادی علوم و پایش علم و فناوری(ISC)، دانشگاه صنعتی اصفهان در رده چهارم دانشگاه های برتر کشور و سومین دانشگاه صنعتی برتر ایران قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان و بر اساس اعلام مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری(ISC)، رتبه بندی جهانی (ISC world University2021 rankings) اعلام شد كه تعداد دو هزارو 300 دانشگاه از 107 کشور و 6 قاره جهان بررسی و براساس اين گزارش، دانشگاه صنعتي اصفهان با رتبه جهاني (701 تا 800) در رده بندي دانشگاه هاي جهان و سومین دانشگاه برتر صنعتي كشور شناخته شده است.

همچنين از نظرجايگاه، دانشگاه صنعتی اصفهان در بين 51 دانشگاه كشور، رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است. بر این اساس دانشگاه های تهران (401-450) در رتبه اول، علوم پزشکی تهران (451-500) در رتبه دوم، دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی، صنعتی شریف و تربیت مدرس (601-700) مشترکاً در رتبه سوم قرار دارند. دانشگاه صنعتي اميركبير و دانشگاه صنعتي اصفهان  نيز در جايگاه چهارم(800-701) قرار دارند.

اين نظام رتبه بندی جهانی به منظور رتبه بندی دانشگاه های جهان در معیارهای خود، مهم‌ترین مأموریت دانشگاه ها از جمله پژوهش، آموزش، نوآوری و فعالیت‌های بین المللی را در نظر می‌گیرد و بر این اساس دانشگاه ها را مورد سنجش و ارزیابی قرار می دهد. نکته مهم در معیارهای این رتبه بندی آن است که بعد کیفی و کمی پژوهش همزمان با هم مورد بررسی قرار می گیرند.

مطابق با گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، براساس مأموریت‌های دانشگاه ها، تعداد 25 دانشگاه جامع کشور و از  دانشگاه های علوم پزشکی 17 دانشگاه در این رتبه بندی حضور دارند.

دانشگاه های صنعتی در نظام رتبه بندي ISC 2021 ، 9 دانشگاه را شامل مي شود. دانشگاه های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، علم و صنعت ایران، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی نوشیروانی بابل، صنعتی شاهرود، صنعتی سهند و صنعتی شیراز در این نظام رتبه بندی قرار دارند.

گفتني است هدف از  نظام  "رتبه بندی جهانی ISC" ايجاد یک بانک اطلاعاتی جامع از داده های دانشگاه های جهان و دانشگاه های ایران است، که با استفاده از آن، می‌توان برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای ارتقای جایگاه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور را تدوین نمود.