حضور چشمگیر اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در لیست دانشمندان ۲ درصد برتر جهان در سال 2021

بر اساس رتبه بندی که در اکتبر سال 2021 در مجله PLOS Elsevier به چاپ رسیده است 22 نفر از اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در لیست دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفتند. آقایان دکتر علی اصغر انصافی، دکتر محمود تبریزچی، دکتر بهزاد رضایی، دکتر محمد سراجی، دکتر شادپور ملک پور، دکتر عبدالرضا حاجی پور، دکتر محمد محسن مؤمنی و خانم دکتر فاطمه داور از دانشکده شیمی، آقای دکتر کیخسرو کریمی از دانشکده مهندسی شیمی، آقای دکتر رضا مدرس ازدانشکده مهندسی منابع طبیعی،آقایان دکتر محمدحسین عنایتی، دکتر فخرالدین اشرفی زاده ، دکتر محمد حسین فتحی ، دکتر محمدرضا طرقی نژاد، دکتر احمد کرمانپور، دکتر عباس نجفی زاده، دکتر فتح اله کریم زاده  از دانشکده مهندسی مواد، آقایان دکتر احمد سوهانکار و دکتر محمدرضا سلیم پور از دانشکده مهندسی مکانیک و آقایان دکتر حسین فرزانه فرد و دکتر احسان ادیب از دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دکتر داوود مستوفی نژاد از دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان  در زمره ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفتند.

این دانشمندان بر اساس شاخص کامپوزیت C و بر مبنای شاخص‌های شش گانه ذیل مورد ارزیابی قرار گرفته و انتخاب گردیده‌اند.

۱. Total citation

۲. H-index

۳. Coauthorship-adjusted H-index

۴. Total citation to single authored papers

۵. Total citation to single+first authored papers

۶. Total citation to single+first+last authored papers

لازم به ذکر است سال گذشته نیز نام 15 تن از اساتید واعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در لیست دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا قرار گرفته بود. گفتنی است این پژوهش که داده های استنادی اسکوپوس را مورد استفاده قرار داده است دانشمندان را در پنج حوزه موضوعی اصلی طبقه بندی نموده است. شرط ورود پژوهشگران به فرآیند رتبه بندی انتشار حداقل 5 مقاله بوده و در مجموع 200 هزار دانشمند مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته اند که از کشور ایران 1701 دانشمند در زمره دانشمندان برتر دنیا در 22 رشته علمی و 176 زیر رشته از تمامی دانشگاه های جهان  قرار گرفته اند که در این میان  حضور اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان جایگاه قابل توجهی را به خود اختصاص داده اند.

مرکز همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان دانشگاه این موفقیت ارزشمند را به همه این اساتید گرانقدر و افتخارآفرین در عرصه علم و دانش تبریک عرض نموده واز درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیقات روزافزون را برای این دانشمندان بزرگ مسألت می نماید.

جهت مشاهده لیست  ۲ درصد دانشمندان برتر دنیا اینجا کلیک نمایید.